perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kevään trendejä

Poikkesin äsken ELLE.com sivustolla, kun selailin netin syövereissä tulevan kevään trendejä. Eniten tältä keväältä nousi esiin omasta mielestä pastellit. Mutta ELLEn sivuilta löytyi tälläinen kuvakollaasi joka mielestäni on aika hieno koonti tulevasta keväästä ja kesästä.
Kuva: Elle.com

Kollaasiin on koottu hyvin kaikki ne monet trendit joita tullaan näkemään varmaan tosi paljon tulevien kuukausien aikana. Itseen kolahtaa eniten ehkä linnut ja pastellit. Laskettu vyötärö kuulostaa hieman pelottavalta omalla kohdalla, koska olen suhteellisen lyhyt ja sitä ei varmaan tarvitse korostaa yhtään lisää! :D Matte satin -kangas kuulostaa aika ihanalta ja näyttää myös!

Pari asiaa kuitenkin itse lisäisin listalle. Lehdissä ja netissä on nimittäin näkynyt paljon sitä ihanaa seilor-meininkiä joka sopii kyllä suomalaisille mielestäni ihan hyvin. Raikkaita ja puhtaita värejä yhdistettynä hiekkaan ja beigeen. Raitoja paidoissa ja kunnon materiaaleja vaatteissa. Toinen jota olen bongaillut nyt mielenkiinnolla on etnisyys, joka tarkoittaa siis isoja ihania koruja ja vahvoja värejä. Nyt voi siis hyvällä mielellä ostaa jotain hieman reippaampaa kaulakorua jonka yhdistää kesävaatteisiin. Esimerkiksi aiemmassa postauksessa ollut oranssi kaulakoru voisi olla aika ihana! 

ps. kuinka herkullisen suloinen on toi lintukuvioinen mekko! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti