perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pieni hiljaisuus


Huh, melkein viikko ilman tietokonetta ja olen edelleen hengissä! Omalla puhelimella pääsee aika loistavasti selailemaan nettiä missä vaan ja miten vaan, mutta tänne bloggeriin en päässyt tekstejä tekemään sen avulla joten hiljaisuutta oli siis havaittavissa. Nyt kuitenkin jälleen koneen kimpussa ja tekstejä tiedossa. 

Naistenpäivä oli tänä vuonna hieman myöhässä eräällä tavalla. Meillä on nimittäin äidin kanssa tapana viettää naistenpäivää yhdessä shoppaillen ja hyvästä ruoasta nauttien. Tänä vuonna ehdittiin naistenpäivän kimppuun  kuitenkin vasta tämän viikon tiistaina räntäsateen ja vuoroin auringonpaisteen siivittämänä. Lähdettiin jo aikaisin aamusta liikenteeseen ja suunnattiin pääkaupungin sykkeeseen. Auto Forumin parkkihalliin, lompakot valmiiksi ja shoppailua! Sää todella oli uskomaton kun ensin paistoi aurinko, vartin päästä tuli vettä ja sitten puuskutti rakeita vaakatasossa. Onneksi suurinosa aikaa meni kaupoissa ja pääosin Sokoksella ja Stockmannilla kierrellen. Äiti teki päivän suurimmat löydöt eli osti Gaborin sirot nahkanilkkurit Sokokselta itselleen ja löysi veljelle synttärilahjan kodintarvikeosastolta. Nappasi se mukaansa myös Helena Rubinsteinin ripsarin, joka oli pakettitarjouksessa meikinpoistoaineen ja silmänympärysvoidetesterin kanssa 39,- eli ei paha! Ollaan vannoutuneita Lancomen ripsareiden käyttäjiä, mutta katsotaan mitä se uutukaisesta sanoo. Pitäisi olla liftaava ja erotteleva ja kait se taikoo rypytkin pois ;)


Käytiin syömässä Virgin Oilissa hieman tylsästi, mutta siellä on hyvää ruokaa ja ravintola on keskeisellä paikalla. Otettiin karitsaa ja lasillinen viiniä juomaksi. Oli ihan herkullista ruokaa, mutta jälkiruoka se paras osuus oli. Jos joku ei ole käynyt syömässä sitä suklaakakkua ja pähkinä-viikunajäätelöä niin äkkiä! Kestää hetken ennen kun sen saa, mutta kakku tulee pöytään suoraan uunista kuumana ja tuoksuvana ja sen sisältö on sulaa kultaa. Niin syntisen hyvää suklaaunelmaa ei vaan ole missään ja jäätelö kruunaa sen täydellisesti. Kuola valuu kohta näppäimistölle.. Kannattaa todellakin käydä kokeilemassa, jos pitää kosteista ja mutaisista suklaakakuista.

Ennen kotiinpaluuta käytiin vielä hakemassa Stockmannin Herkusta graavilohta mukaan koska se vaan on todella hyvää. J oli onnessaan kun kuuli mikä sitä kaapissa odottaa vaikkakin se oli juuri itse tuonut meille kiekon valkohomejuustoa ja keksejä jenkkakahvojen täytteeksi. Ollaan toivottomia herkuttelijoita. J kuitenkin tekee jotain niiden kaloreiden katoamiseksi, minä en. Damn! 
Omalla kohdallani shoppailut eivät yltyneet suuriin sfääreihin vaan nappasin mukaani pari tarpeellista tuotetta. Niistä kuvia ja lisää infoa toisissa teksteissä. Nyt olisi tarkoitus hieman meikkailla ja suunnata kampaajalle uutta lookia hakemaan. En tiedä yhtään minkälaisen mallin oikein haluaisin, mutta se selviää kymmenen jälkeen :D Kampaajan jälkeen töihin ja sen jälkeen varmaan pitäisi siivota... tai sitten vaan siirrän sen huomiselle. Aina voi hieman siirtää.

Tässä vielä hieman loistavaa musiikkia perjantain iloksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti