maanantai 27. elokuuta 2012

Vihdoin armyvihreää

Kuinka kauan pitää yhtä ainokaista hankintaa harkita. Tuijotin ruutua varmaan kaksi tuntia kun mietiskelin ja pohdin ja suunnittelin. Lähetin J:lle töihin sähköpostiakin ja hain hyväksyntää uutukaiselle hankinnalleni. Jotenkin sitä on alkanut tosi tarkkaan pohtia kaikkia hankintojaa mikä ei siis ole lainkaan huono asia, mutta onhan se nyt koomista. Koneella oli sunnuntaina koko aamupäivän ajan auki sivu, jossa oli ihanan näköinen takki mutta ostoskoriin en saanut sitä siirrettyä ennen kuin olin miettinyt ja punninnut asiaa parin tunnin ajan. 

Kyseessä on siis toppatakki, joka tulisi enemmän kuin tarpeeseen. En omista kunnollista toppatakkia, joka pitäisi sadetta ja tuulta ja peittäisi vielä pyllynkin kaikelta viimalta! Mutta nyt sellainen on löytynyt. Ellos pelasti yllättäen tässä hädässä ja nappailin sieltä itselleni vihreän takin, joka toivottavasti olisi sopivan kokoinenkin niin saisin sen pitää. (Ne Ellokselta tilatut kengäthän muuten palautin, koska lesti ei ikävä kyllä ollut lainkaan passeli omaan jalkaani.)

Tilaamani takki on siis alla olevassa kollaasissa esiintyvä maastonvihreä takki, jollaista olen kaipaillut jo jonkin aikaa omaa vaatekaappiini. Toivotaan että takki on sopiva! 
Ahkka

Takin karvareunuksen saa muuten irti ja itseasiassa koko huppu lähtee takista tarpeentullen irti. Omasta mielestä kuitenkin huppu ja karva tuovat kivasti takkiin "sitä jotain" Ja onhan se hyödyllinenkin jos sade yllättää ja sateenvarjo on jäänyt kotiin! :) 

2 kommenttia: