torstai 30. elokuuta 2012

Mehikasvit rules!

Puuh, työpäivä takana ja huomenna taas jatkuu. Viikonloppuna onkin suunta toisaalle kun mennään J:n veljen  luokse tupareihin ja synttäreille. Lahjasta en itseasiassa edes kovin paljon tiedä kun se on yhteinen kaikilta sisaruksilta ja tädeiltä ja äideiltä ja veljenlapsilta ja serkun pojilta ja ja.. Kun on 5 sisarusta niin on ainakin osallistujia lahjaan! No mutta siellä kuluu siis lauantaipäivä ja illalla ollaankin jo takaisin kotona, kun sunnuntaina on yllättäen työpäivä. 

Ensi viikolla se sitten alkaa. Nimittäin kuntoilu. Kaverin kanssa sovittiin hieman alustavasti että ensi viikolla katotaan aikataulut sopiviksi ja lähdetään pumppailmaan eli ohjelmassa olisi BodyPump. Kävinkin jo hankkimassa hieman uusia treenikamoja itselleni niin on uutta pohtia siinä hommassa. Hennesiltä hankin uudet byysat ja urheilutopin/rintsikat. Toppi vielä pitäisi hankkia ja sitten olisi kaikki. Kunnollinen Davidin treenikassi jo onkin, samoin juomapullo ja tietysti tennarit. Eipä jää käynnit ainakaan puutteelisista varusteista kiinni. 

Meillä täytti viime viikolla muuten karvalapset jo 5 vuotta. En voi käsittää missä välissä kului niin monta vuotta!? Ne oli ihan vasta pieniä karvapalloja jotka ei tajunneet mistään mitään. (Nykyäänhän ne on varsinaisia järjen jättiläisiä..). Oli tarkoitus ostaa niille myös synttärikakuksi Citymarketista sellainen kissojen kakku, mutta se jotenkin unohtui kokonaan. Voisihan niitä juhlia toisaalta vieläkin juhlia? Eihän ihmisten synttäreitäkään arkena vietetä :) Saispahan taas yhden syyn leipoa jotain ihania herkkuja ihmisille tarjolle. Joku ihmeen leipomisvimma on kyllä iskenyt päälle tässä viime aikoina sillä tein niitä mustikkapiirakoita muutamaankin otteeseen. Kokeilin macaronien valmistusta, väsäsin juustokakun ja mitähän vielä. Ollaan kohta J:n kanssa kaksi palloa, jotka voi vyöryä neljä kerrosta alas katutasoon töihin lähtiessä. Tekee ihan hyvää kyllä pitää pikkusen taukoa taas leivonnasta. 


Olipahan aikas turha postaus, mutta jotenkin kuvausinspiraatio on ollut tällä viikolla totaalisen kateissa ja ilman kuvia on postauksetkin melko tylsiä. Aina ei viitsi myöskään lainakuvilla mennä, joten yhtenä päivänähän skippasin postauksen kokonaan. Nyt kuvituksena vaan kaksi ylpeydenaihettani eli kasvit jotka olen onnistunut pitämään hengissä! Mehikasvit rules sillä ne on ainoita joiden kanssa onnistun. Ne kestää hieman rankempaakin kohtelua ja erityisplussa siitä että ne ei kuki!

Nyt J:n kanssa sohvalle kannustamaan sitä kun se pelaa innoissaan jotain kahden euron PS3 peliä, jossa autot pelaa jalkkista. Kuullostaa järkevältä? On oikeasti aika hauskaa! Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti