tiistai 21. elokuuta 2012

Shopper with Studs

Netissä saattaa olla välillä todella kallista se "pelkkä selailu". Sitä klikkailee itsensä nettikauppaan ja sitten toiseen ja yhtäkkiä silmissä on jotain mikä vain on pakko saada! Ja kuinka helppoa se onkaan kun lähes jokainen nettikauppa on meidän pienten suomalaistenkin ulottuvilla nykyään. Vaatteita ja kenkiä lentelee tänne merten yli kaukaa Amerikasta asti ihan muutamassa päivässä ja maksu käy nopeasti ja kivuttomasti Visalla. 

Itse olen ollut fiksu ja jättänyt Visan hankkimatta sillä uskoisin - tiedän - etten hallitsisi sen käyttöä. Olisi liian helppoa vingutella korttia siellä ja täällä mutta kuinkas kävisi seuraavassa kuussa kun lasku pamahtaa postiluukusta? Toinen onni tälläkin kertaa oli matkassa pienellä nettireissullani sillä Espanjasta lähtöisin oleva Zara ei ainakaan vielä pyöritä nettikauppaa täällä meillä. Ja koska omassa kaupungissani ei kyseistä kiusausten basaaria ole niin selvisin halvalla. Jos kuitenkin jostain syystä omistaisin sen kortin tai ensi yön aikana Zara pamahtaisi kotikonnuilleni niin varmasti harkitsisin tarkkaan tämän seuraavan ihanan laukun hankintaa: 


Kaikkien tuntemaa Zaran shopperia saa niiteillä! En ole mikään niittien suurin ystävä, mutta kuinka tyylikkäältä laukku näyttääkään pienen lisän kanssa? Olenkohan ihan sekaisin vai miksi kuolaan näppikselle tätä laukkua katsellessa? Olen alkanut kasaamaan aika hillittyä ja yksinkertaista vaatekaappia itselleni mutta ehkä juuri tälläiset pienet villit lisät olisivat oiva särmä asukokonaisuuksiini. Vielä kun tätä laukkua saisi hieman hillitymmässä koossa niin nam ja mums! 

ps. kuvat Zara.com ja laukun hinta 149,-!?

2 kommenttia:

  1. Aivan sairaan ihana laukku! En itsekään ole mikään niittien suurin fani, mutta pienissä erissä nekin ovat ihania! Todella kivaa blogia kirjoittelet, tykästyin hirmusti :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit että alkoikin himottamaan tuo mutta ehkä jää ainakin tällä erää vain haaveeksi :)
      Kiva kuulla että pidät, alussahan tässä vasta ollaan ja koetetaan löytää oikeita asetuksia ja opetella kunnollisten kuvien ottoa :)

      Poista