perjantai 17. elokuuta 2012

Herkullista pestopastaa

Tein lomaviikolla ihanaa herkkua, joka on vieläpä todella simppeli valmistaa. Teki mieli jotain maukasta ja suolaista ja suuntasinkin kauppaan halloum-juuston perässä. Kokeilin yhdistää sen jo hyväksi todettuun helppoon pastaan, josta pidän todella paljon. Ja hyvä yhdistelmä olikin! Tosin esimerkiksi J koki ruoan lian kuivana kun ei ollut kastiketta, mutta itse herkuttelin sillä kyllä oikein mielelläni. Tein siis pestokanaa, jonka seurana oli tuorepastaa ja halloumia. Suuntaa-antava ohje tässä: 

Pestopasta kanalla

hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
paprikaa
hyvää pestoa
tuorepastaa
halloum-juustoa
pinjansiemeniä

1. Paista broilerit pannulla yhdessä pilkotun paprikan kanssa.
2. Keitä tuorepasta paketin ohjeen mukaan. 
3. Kuumenna toinen pannu, jossa paahdat pinjansiemenet. Siirrä sivuun odottamaan. 
4. Pinjansiementen jäähtyessä ruskista halloum-juusto. 
5. Kun kana on kypsää ja paprikat hieman pehmenneet niin sekoita joukkoon muutama teelusikallinen pestoa. Älä paista enää vaan anna peston vain lämmitä pannulla. 
5. Yhdistä ainesosat annokseksi ja nauti! 


Join pastan kanssa ihan vain vettä ja olipa niin sopivaa juuri siihen päivää ja siihen mielitekoon, että meinasin ahmia sitä monta lautasellista. Onneksi jätin tilaa hieman pienelle jälkkärillekin ja J:llekin riitti sitten vielä ruokaa. Mutta jos lainkaan on peston ja halloumin ystävä niin kannattaa kokeilla tämä simppeliä ja nopeaa herkkua! Suosittelen :)  

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä ja silti niin simppeliä :)

    VastaaPoista
  2. Helpollakin voi saada todella maukasta ja värikästä ruokaa! Itselle ainakin ruoan ulkonäkö on jo puoli ruokaa :)

    VastaaPoista