sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mitäs nyt?

Joko syksyn alkamisesta uskaltaa puhua ihan virallisesti. Ilmat on ainakin viilenneet jo selkeästi ja iltaisin alkaa olla todella pimeää. Tänä syksynä on ihan outo olo kun ensimmäistä kertaa vuosiin ja siis oikeasti moniin vuosiin ei ala koulu. Keväällä valmistuttuani olin ihan innoissani että ei tarvitse palata enää koulunpenkille mutta nyt on aika hassu olo, kun pari kaveria jatkaa vielä koulujaan ja yksi jopa aloitti ihan uuden koulun. J:lläkin jatkuu aikuisopiskeluna oma koulunsa ja sen lukujärjestystä odotetaan ilmestyväksi. 

Olen todellakin tyytyväinen ettei tarvitse opiskella enää ja vihdoin on ne ajat takana mutta onhan se nyt toisaalta aika haikeaa. 15,5 vuoden opiskelun jälkeen olen vihdoin saanut kouluhommat päätökseen ja nyt on edessä työelämää vuosiksi eteenpäin. Samaa hommaa mitä nyt muutamia lisäkoulutuksia lukuunottamatta. Toisaalta olen erittäin tyytyväinen ammattivalintaani enkä kaipaa siihen muutosta. Mutta mitäs nyt? 

Jokunen vuosi sitten aloitettiin kaverin kanssa BodyPumpissa käynti ja vuoden verran taidettiin käydä siellä aika aktiivisestikin. Alkuun vielä käytiin ArmyPumpissa, joka oli astetta rankempi versio perinteisestä pumpista ja jo puolessa vuodessa huomasin ainakin itse jo muutoksia omassa kropassa ja mielialassa. En tiedä miksi se sitten jäi jotenkin seuraavan kesän aikana eikä takaisin tullut palattua enää. Syynä saattoi olla  pitkät koulumatkat yhdistettynä työpäiviin. Nyt mielessä onkin että voisi aloittaa jälleen esimerkiksi juuri BodyPumpin, kun sille olisi aikaa työpäivien jälkeen ihan hyvin. Toisena ideana on pyöritelty J:n kanssa sulkapallon aloittamista, mutta meidän kanssa siitä ei varmaan saisi kovinkaan säännöllistä treeniä joten se voisi olla pumpin rinnalla. 

Olen jotenkin aika saamaton liikuntaharrastuksissa ja täytyykin ostaa heti joku kymppikortti jos pumppia meinaa aloittaa niin sielä tulee käytyäkin. Yleensä kaipaan mukaan myös jotain ystävää, josta saa hyvin motivaatiota treeniin. Mietin myös että saisiko nyt uusista urheiluvarusteista hieman uutta puhtia hommaan? Pitäisiköhän sitä hankkia pari urheilutoppia ja uudet caprit. Hyvät sisätennarit löytyykin jo.


Tälläisiä pieni suunnitelmia syksyyn siis, jotta en jämähdä sisälle ja saisi kroppaan pikkasen kiinteyttä sekä muutenkin hyvän mielen itselle. En kyllä kaipaa sitä koulun alkamista ainakaan tänä syksynä, mutta jotain sitä ihminen kaipaa uutta ja jonkinlaista rytmiä talveen näin kesän päätyttyä. Ehkä syksyn ja talven pimeät illat kestäisi taas helpommin kun saa kroppaan puhtia? Ainakin voi yrittää :)

Onko muilla samoja fiiliksiä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti