keskiviikko 1. elokuuta 2012

"Odota, ole hyvä!"

Pieniä teknisiä vaikeuksia havaittavissa täällä suunnalla. Sain käyttööni kunnollisen järjestelmäkameran parillakin eri linssillä ja sainpa mukaan myös lisäsalaman ja pientä sälää, mutta ongelmana on kuvien siirto. En pääse tällä hetkellä siirtämään kuvia koneelle eli hetki menee ennen kuin täällä uudella leikkikalullani napattuja kuvia nähdään. Vanhasta kamerastani on patterit tällä hetkellä myös finito joten sen kanssa kuvia ei ole tullut nyt otettua lainkaan. Ellen pikimmiten saa kuvien siirtoa onnistumaan niin nöyrryn ja käyn hakemassa vanhaan kameraan hieman duracellia kaupan hyllyltä. Mutta kun ei malttaisi! :D 

Elloksen tilaukseni muuten tuli jo eilen, mutta pieni moka oli käynyt heidän päässään eli sain koon 41 kengät tilaamieni koon 37 kenkien tilalla. Eli pakkasin kengät samantien takaisin ja nyt odotellaan sitten oikean koon saapumista. Onneksi kyseessä on syyskengät, joten kiire niiden suhteen ei ole. Samassa paketissa saapunut neule sen sijaan oli parempi kuin hyvä eli pompin onnesta sen kanssa. Siitäkin kuvaa heti kun vain jonkin kameran saan siihen kuntoon että kuvaus ja kuvansiirto onnistuu!


Tässä vielä neidin terkut kuvan muodossa ja klassista taidonnäytettä meidän neidin kuvaamisesta. Koko ajan liikkeessä, kun koitetaan kuvaa ottaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti