torstai 2. elokuuta 2012

Kiharrin

Eilen kävin kampaajalla pitkästä aikaa ja sainkin hiukseni taas kuosiin. Väri on nyt suhteellisen luonnollinen ja polkkapituus pysyi edelleen. Polkka lähinnä sen takia että olen innostunut sellaisista lainehtivista hiuksista ja tähän pituuteen saa juuri sopivasti sellaista rentoa lainetta aikaiseksi - kun vaan osaisi tehdä :D Olen nimittäin tehnyt laineita tähän mennessä suoristusraudalla, mutta aina se ei oikein meinaa onnistua vaan saan aikaiseksi vain käkkärää tai vaihtoehtoisesti hiukset eivät taivu mihinkään suuntaan. Kampaajalla pyysinkin saada hieman vinkkejä siihen hiusten kihartamiseen ja huomasin tekniikan olevan ihan oikea, mutta oma rautani ei ehkä kuitenkaan ole paras mahdollinen hommaan.

Pohdittiin vaihtoehtoja ja illalla netissä tutkinkin hieman kihartimien valikoimaa. Yksi vaihtoehto olisikin hankkia paksu kiharrin, jolla saisi nopeasti ja helposti käherrettyä hiuksiin lainetta tai tiukempaa kiharaa. Mutta olin aika yllättynyt vaihtoehtojen määrästä. Samalla merkilläkin saattoi olla monta samaan asiaan tarkoitettua kiharrinta, mutta erona oli joko pinnoite tai lämpötilan säätö tai jokin vastaava. Nyt onkin siis aika pohtiminen ja tutkiminen kiharrinviidakossa..


Yllä olevat kuvat nappasin esimerkkinä Elloksen verkkokaupasta, jossa valikoimaa oli jo hieman liikaakin. Nyt pitäisikin alkaa selvittämään millainen kiharrin olisi paras mahdollinen ja pitkäikäisin. Hakusessa on siis kiharrin jossa on paksu kiharrin pää, jotta laineista saa rennnon isoja. 

Onko kellään antaa mitään hyviä vinkkejä tähän pulmaan? Hyviä kihartimia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti