maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi aluevaltaus

Olen muutamaan otteeseen selaillut nyt kevään ja kesän aikana Lindexin nettikaupan valikoimaa ja todellakin yllättynyt positiivisesti. Olen aina jostain syystä kierrellyt kauppaa mutta keväällä Gwyneth Paltrown malliston myötä aloin seurailla kaupan valikoimaa ja jälleen nyt sitten viikonloppuna kurkkailin uutukaisia ja tulevia herkkuja. Keräilin esille muutamia loistavia vaatekappaleita ja yhden korunkin, jotka osuivat silmiini ja veivät huomion. 

Tälläisiä löysin: 

Kuvat: Lindex.com





















Olen itseasiassa tuota harmaata jakkua kokeillutkin, mutta en kyllä ostanut sitä. Päädyin valitsemaan sen Hennesin mustan bleiserin, joka pääsi päälleni sukujuhliin. Mutta täytyy myöntää, että jokainen osa tässä kollaasissa kyllä jollainlailla houkuttaisi. En olisi joku aika sitten voinut kuvitellakaan nahkahametta itselleni, mutta tuo Lindexin versio on aika tyylikäs mallinsa puolesta ja tuollaisa laskeutuvaa toppia olenkin etsinyt jo hetken aikaa. Samaa taisi olla myös toisen värisenä.

Pitääkin varmaan käydä ihan liikkeessä kurkkaamassa millaisia nämä ovat päällä. Pallopaita on tosin vasta tulossa myyntiin ainakin nettikaupassa. Toisaalta päätin etten shoppaile enää tämän kuun puolella juurikaan mitään, jotta pysyy talous tasapainossa. Mutta voihan sitä aina ihan vaan sovittaa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti