perjantai 3. elokuuta 2012

I'm on a vacation

Jollain alkaa tämän työpäivän jälkeen vihdoin L O M A!! :) Kovin on lyhyt tällä erää, mutta silti loma on aina lomaa. Saa kulkea ja mennä vapaasti ilman aikatauluja ja tarkempia suunnitelmia (todellisuudessa olen suhteellisen kova tekemään niitä suunnitelmia jopa lomalla..) Ensi viikolla tosin on ohjelmaa tiedossa jo nyt parille päivällä kun tarkoitus olisi poiketa Linnanmäellä ja samalla tutustua sinne avattuun Kattila-maailmaa ja lisäksi meidän pitäisi käydä siellä Kaivopuistossa niin J saa hypätä vihdoin benjinsä. Se tehdään kuitenkin varmaan eri päivänä niin voidaan sen jälkeen mennä sitten johonkin oikein hyvin syömään. Olen kurkkinut ainakin jo Gaijingin maistelumenuta, joka vaikuttaisi aika houkuttelevalta! 
Kuva: weheartit.com
Nyt toivotaan vain että tulisi ihanat kelit eikä mitään ukkosia ja sateita, kuten on luvattuna. Luotan siihen ettei ennusteet pidä kovin hyvin paikkaansa sillä tänä kesänä melkein aina ennusteet ovat menneet ihan nurinkurin ja ennustettuina sadepäivinä on usein paistanut aurinko melkein pilvettömältä taivaalta. Nyt siis paistetta kiitos! 

Ihanaa perjantaita kaikille!

EDIT: Loman ajan taidan pysytellä mahdollisimman paljon pois koneelta niin saa nauttia ulkoilmasta ja kaupungista. Palaan viikon kuluttua taas uusin postauksin takaisin asiaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti