lauantai 18. elokuuta 2012

Nellyn tilaus

Nellyltä tuli sähköpostia koskien heidän uutta kampanjaansa. Eli he ovat laittaneet yli 100 pari Nelly Shoes kenkiä alennukseen tarkoittaen että kaikki tarjousparit maksavat vain 19,95,-. Klikkailin itseni samantien sivustolle kurkkimaan minkälaisia kenkiä siellä olisi tarjolla ja parikin paria kiinnitti huomioni. Jäin pohtimaan asiaa kuitenkin pariksi päiväksi ja eilen mieleeni tuli että onkohan kengissä lie enää yhtään kokoja jäljellä ja sainkin yllättyä positiivisesti! 

Napsasin ostoskoriin tekomokkaiset syysnilkkurit, joille tulee varmaan paljon käyttöä mikäli tarjolla on kuivia syyspäiviä. Kengistä tulee mieleen hieman kaikkien hehkuttamat Jeffrey Campbellin kengät, mutta hinta on hieman eri luokkaa. En omista pariakaan Nelly Shoes kenkiä, joten en tiedä lestin sopivuudesta omaan jalkaani. Onneksi kuitenkin on aina palautusmahdollisuus. 
Nellyn sivuilla ollessa selasin sitten muutenkin syksyn valikoimaan vaatteiden ja asusteiden osalta ja löysin itselleni kauniin ja yksinkertaisen neuleen. Onlyn neule on 80% puuvillaa ja 20% nailonia eli toivottavasti se kestää suhteellisen pitkään hyvänä eikä nyppyynny. Väriksi valitsin hillityn harmaan, johon olen nyt totaalisen ihastunut jostain syystä.

Nyt otan suunnaksi mökin eli lähden moikkaamaan äitiä, veljeä ja muita sukulaisia joita siellä on. Ihana keli sattui viikonlopulle niin pitää nyt nauttia kun vielä voi!

Nauttikaa auringosta ja lämmöstä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti