keskiviikko 29. elokuuta 2012

Saapikkaat syksyyn

Olenpa nyt syksyisissä ja talvisissa fiiliksissa jostain syystä. Joka tapauksessa taas pieni postaus mukavista syys/talvikengistä. Viime vuonna jo ihastuin eräisiin Lacosten syyssaappaisiin. Omat kokoni kuitenkin loppuivat pikapikaa kaupoista ja kenkien hankinta jäikin siis haaveasteelle. Täytyy myöntää etten vielä hetki sitten taas enää muistanut kyseisten tossukuiden olemassaoloa, mutta ohimennen ne osuivat silmiini Brandoksen nettikaupassa (kuvat kyseisen liikkeen sivuilta). Edelleen ne vain ihastuttavat ja houkuttavat. Nyt niissä olisi kokojakin jäljellä vielä hyvin niin mustissa kuin harmaissakin yksilöissä. Kyse on siis näistä ihanista nappisaapikkaista: 

Saapikkaiden pinta on mokkaa ja sisäpuoli vuorattu ihanan lämpimännäköisellä karvalla. Saapikkaat ovat kivan rennonnäköiset mutta ikävä kyllä eivät ole lainkaan sadekelin jalkineet. Jos tämä syksy olisikin poikkeuksellisen kuiva ja viileä, kun kesällä satoi niin paljon? ;) Ja onhan ostoslistalla ne Hunterit sadekeleille. 

Brandoksen nettikaupassa kengillä on hintaa 129,- ja samaa hintaluokkaa ne muistaakseni olivat myös vieressäni olevassa kenkäkaupassa. En tiedä löytääkö Lacosten kenkiä kovin alhaiseen hintaan oikeastaan mistään. Mutta katsotaan kuinka käy tänä syksynä, tarttuuko nämä vihdoin mukaan ja pääsen niillä tassuttelemaan kaduille viileinä syyspäivinä kun aurinko paistaa mutta ilma on raikkaan viileä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti