tiistai 14. elokuuta 2012

Body Polish

Poikkesin lomalla pitkästä aikaa The Body Shopissa. Se on tässä suhteellisen lähellä ja sieltä löytyykin usein aika ihania tuotteita, mutta silti sen ohi tulee käveltyä useammin kuin poikettua sisään. En tiedä mikä siinä on että siellä ei tule edes käytyä vaikkei mitään olisi ostamassakaan. Toisin kuin vaikka Sokoksen meikkiosastolla saattaa käydä ihan vaan pyörähtämässä ja katsastamassa uutuudet. Mikähän siinäkin on? 

Tällä kertaa kuitenkin mukaan tarttuikin jotain joka oli jopa pienessä alennuksessa. Kiertelin ja kaartelin tuoksutellen erilaisia kuorintavoiteita, bodybuttereita ja herkullisia vartalosuihkeita. Käsiin osui kuitenkin houkuttelevan raikkaan tuoksuinen kuorintavoide. Aiemmin käytössä on ollut useimmiten Garnierin kuorintavoide, mutta vaihtelu virkistää ja päätinkin kokeilla tämän tehoa kuorivana ja ihoa uusivana tuotteena. 
The Body Shopin Satsuma body polish lupaa kuoria puhdistaen samalla kuin satsuma piristää ja hunaja kosteuttaa ihoa raskaan päivän jälkeen. Kuulostaa hyvältä eli innolla testaamaan siis! Hintaa kuorinnalla oli tarjouksessa 10,- ja normaalihinta taisi olla jossain 15,- kieppeillä. Tuubissa on 200 ml makean, mutta samalla raikkaan tuoksuista rakeista voidetta, jonka avulla olen suihkun jälkeen todennäköisesti kuin toinen ihminen! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti