lauantai 18. elokuuta 2012

Mustaa ja valkoista

Aika ajoin jostain takavasemmalta iskee kauhea himo laittaa kämpän sisustus alusta alkaen uusiksi. Siis sohvia, mattoja ja tapetteja myöden kaikki uusiksi. No ihan kaikkea sitä ei voi tässä pienessä vuokrakaksiossa toteuttaa, mutta kyllä sohvia ja tekstiileitä voi toki vaihdella. Joskus taisin mainitakin, että muutin tähän aikoinaan hieman väliaikaisesti ja nyt muutaman vuoden jälkeen edelleen majailen samassa osoitteessa ilman vihjettäkään muutosta. Niin se elämä vain vaihtelee.. tai no tässä tapauksessa ilmeisesti on jämähtänyt! :D 

Pienen mietinnän jälkeen rakensin tänne mieleiseni sisustuksen edullisilla valinnoilla. Nyt paria vuotta myöhemmin valkoinen sohva on alkanut menettää hohtoaan ja kissat ovat tehneet päiväpeitosta hieman.. noh sanotaanko vain niiden kokeilleen saalistustaitojaan siihen. Ja välillä kotiin astuessa sitä kaipaa jotain ihan uutta ja ihanaa mihin käpertyä syksyn tullen.

Nykyään jokaisessa sisustuslehdessä törmää siihen yhteen ja samaan tyyliin eli hiekan, beigen, valkoisen, sinisen, tähtien ja raitojen yhdistelmään. Tyyli on kaunis ja aika ajatonkin, mutta jotenkin se alkaa olla joka paikassa eikä ehkä ole sitä omaa juttuani. Nykyisessä kodissani vallitsee valkoisen, suklaanruskean sekä raikkaan vihreän pieni liitto. Olen jo jonkin aikaa ollut täysin ihastunut kunnon syvään, suklaanruskeaan, joka luo kotiin kuin kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Olenkin ollut ihan tyytyväinen kotini sistustaan, mitä nyt välillä sohvan hieman romanttinen ulkomuoto on hieman irrallinen osa.

Helpoin pieni kikka muuttaa asunnon värimaailmaa olisi korvata vihreät osat jollain muulla ruskeaan sopivalla kontrastilla. Väriä kun on vain irtotyynyissä ja taulun kuvissa ym. jotka on helppo korvata. Uudeksi sävyksi olen miettinyt raikasta aquaa tai turkoosia, mutta en tiedä.. Ehkä se olisi tullut jo tehtyä jos siitä oikeasti välittäisin. Nyt kuitenkin kaipaisin jotain kokonaisvaltaisempaa muutosta. Olenkin hieman pyörinyt netissä ja tutkinut kauppojen valikoimaa erilaisten vaihtoehtojen varalle. Tällä hetkellä en usko suurempaa muutosta tänne tekeväni, mutta tälläista saattaisin kotiini halutakin:

Kaikki kuvat: google.com
Mustan ja valkoisen tehokas kombo ja kaikki harmaan sävyt siitä väliltä on tällä hetkellä ne mitkä omalta sisustuksen värikartalta löytyisivät. Ehkä sitten joskus sinne uuteen kotiin voisi harkita jotain tälläistä? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti