sunnuntai 19. elokuuta 2012

Shopping

Mainitsin jo aiemmin löytäneeni ihanat uudet pantterikorkkarit, joista tulee ihan oma postauksensa myöhemmin. Samalla reissulla tein myös pari muuta aika loistavaa ostosta, mutta halusin antaa korkkareille ihan oman postauksen joten nuo kaksi muuta esittelen vasta näin jälkikäteen.

Toiset löytöni tein Hennesiltä, jonka syksyn vaatteet ovat yllättäneet positiivisesti. Kuvastossakin oli muutamakin vaatekappale, jonka voisin käydä ainakin sovittamassa. Tällä kertaa sijoitin uuteen bleiseriin, sekä ihanaan statement-kaulakoruun. Tulevana viikonloppuna oli tiedossa sukujuhlat joihin kaipasin jotain uutta ja siistiä päällepantavaa. Löysin mukaani todella napakasti ja hyvin istuvan mustan bleiserin, jossa on siistiä tunnelmaa antava, hieman kiiltävä pintakäsittely. Statement-kaulakoru oli viimeminuutin löytö ennen kassalle menoa. Selailin vain pikaisesti läpi Hennesin koruvalikoimaa ja sattumalta silmiini osui tämä kaunis, hieman prossiin taittaa käärekoru. Hyvin yksinkertainen mutta samalla aika muhkea koru pääsi pantterikenkien ja uuden bleiserin kanssa edustamaan sukujuhliin ja on ollut sen jälkeen jo muutamaan otteeseen kaulassa. Tykkään!



Bleiseristä en saanut napattua silmääni miellyttävää kuvaa, joten ajattelin laittaa tähän linkin Hennesin sivuille samaiseen jakkuun. Omani hankin siis mustana ja harvinaisen hyvin istuvan mallin löysin. Olkapäistä on juuri napakka ja takaa sopivan lyhyt. Jos joku kaipaa tämän tyyppistä, hieman 'niukkaa' bleiseriä niin suosittelen kurkkaamaan tämän vaihtoehdon. Ei pääse mielestäni oikeuksiinsa henkarissa. Omassani muuten silitin sen pienen pystykauluksen kaksinkerroin, jolloin sain jakun etuosankin hieman avonaisemmaksi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti