sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kvartettini ihonpuhdistukseen

Ihonhoidosta postausta jälleen. Omasta ihokuuristani on nyt jo kolme kuukautta aikaa ja olen saanut olla kyllä supertyytyväinen lopputulokseen. Ihon sävy on tasoittunut pikkuisen ajan kanssa ja uusia näppyjä tai muita epäpuhtauksia ei ole tullut lainkaan. Kuurin loputtua päätin että alan todellakin panostamaan ihonhoitooni laadukkailla tuotteilla, jotta se saa parasta mahdollista hoivaa. En halua palata vuodentakaiseen aikaan jolloin sileä iho oli vain haave. 

Kuurin aikana en oikein tiennyt millaiseksi ihoni tulee muuttumaan, mutta nyt muutaman kuukauden jälkeen alan ymmärtämään omaa ihotyyppiäni. Tällä hetkellä ihoni on aikalailla normaali/sekaiho eli se ei kiristä kuivuudesta oikeastaan milloinkaan vaan päinvastoin joskus tuntuu paikoitellen jopa hieman rasvoittuvalta. Olen saanut olla todella tyytyväinen valitsemaani Dermalogican ihonputsariin sillä sen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhdistetulta ilman kiristelyä tai muita sivuvaikutuksia. Omat meikkipohjanikin lähtevät sillä todella hyvin ihosta eli tehokastakin aine on. 

Muita hyväksi havaittuja ihonhoidon tuotteitani tällä hetkellä on: 


Kosteuttajana olen käyttänyt nyt kuukauden päivt Aqualan L -perusvoidetta, johon vaihdoin siis siitä Humektan voiteesta jota käytin kuurin aikanakin. Kesän aikana kuitenkin huomasin että voisin siirtyä astetta voidemaisempaan rasvaan, joka olisi kuitenkin hyvin kevyt. Tämä on hoitanut kyllä tehtävänsä loistavasti ja voin suositella. Ja mikä parasta - hinta noin 6,-! Kuorinta-aineena pohdin silloin Dermalogican tilauksen aikana sitä paljon kehuttua Daily Microfoliant kuorintaa, mutta koska kaapissa oli vielä hieman jäljellä The Body Shopin kuorintaa niin en raaskinnut sitä jättää käyttämättä. Nyt kuitenkin Vitamin E sarjan kuorinta-aine alkaa olla lopuillaan ja olenkin alkanut hieman suunnittelemaan tilausta Lookfantasticin suuntaan, joska siihen DM:n sijoittaisin. Samaisesta Vitamin E sarjasta minulla on myös silmänympärysvoide, jonka hankin jo kuurini alkuaikoina suojelemaan karusti kuivuvaa silmänympärysihoa ja tuote on tehnyt tehtävänsä kiitettävästi. Se myös aivan aavistuksen neutralisoi tummia silmänalusiani, joka on aina plussaa. Silmänympärysvoidettakin kuluu kuitenkin niin vähän että olen ajatellut jos sellaiseenkin sijoittaisi jossain vaiheessa hieman enemmän ja hankkisi jonkin oikein laadukkaan tuotteen. Eihän tästä ainakaan nuoremmaksi enää tulla joten ryppyjen ehkäisy alkakoon! :D 

Tämän tehotiimin kanssa olen nyt kesäni viettänyt ja erittäin hyvin olen pärjännyt. Dermalogican putsari on muuten hyvin riittoisaa sillä pieni määrä riittää pitkälle eli vielä ei olla puolessakaan välissä tuon 250ml:n pullon kanssa. Eli vaikka hintaa tuotteella olikin niin toisaalta se säästyy ajan kanssa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti