torstai 31. toukokuuta 2012

Kesän garderobi

Mietiskelin tämän kesän teemaa pukeutumisen osalta ja jollain lailla oli kerrankin aika selvät sävelet, että mitä sitä omaan kaappiinsa hankkisi hellepäiville ja muutamalle sadepäivällekin (niitä sadepäiviä ei silti toivota). Jotenkin olen aikaisempina kesinä ollut aina hieman hukassa siinä mikä olisi mukavaa vaatetusta itselle, kun kaikki näyttää mukavilta vain toisten päällä mutta nyt kyllä nappaa monikin tyyli! 

Päätinkin kasailla pienen kollaasin niistä elementeistä, joista tämä kesä voisi siis koostua ja tälläinen kokonaisuus siitä lopulta sitten muodostui. Olikin pitkästä aikaa ihanaa kokoilla tälläistä! 
Kollaasin vaatteet: polyvore

Jo koko lopputalven ja kevään kaipailin vaatekaappiini kaikkea raidallista ja sama teema jatkuu kesälläkin todella vahvasti. Jotenkin tuntuu että raidat ovat tulleet jäädäkseen tämän likan verhoilijoiksi. Ne ovat niin raikkaita ja ihania yhdistellä erilaisiin kokonaisuuksiin. Uusi tuttavuus vaatekaapissani ovat kirkkaat värit joita alettiin keväällä jo pastellivärien rinnalla hehkuttaa. Enemmän itseeni iskee ne kirkkaat värit ja kollaasin oranssit housut itseasiassa löytyykin jo oman vaatekaapin hyllyiltä ja käyttöä on kyllä todellakin ollut! (vielä kun olisi tuollainen valkoinen pitsipaita ja tuo vihreä koru niiden kanssa yhdistettäväksi!) Tänä kesänä olen myös ihastunut muun muassa siis pitsiin ja maksimittaan. Viime kesänä välttelin maksia ihan viimeiseen asti mutta nyt se on iskenyt jotenkin kovaa. En omista vielä yhtä ainutta maxi-mekkoa, mutta pakko on käydä sovittamassa jos jostain se oma löytyisi kohdalle. Ja tottakait; mitä olisi kesä ilman valkoista? Valkoinen toimii tossuissa, topeissa, hameissa ja housuissakin jopa. Korostaa ruskettunutta ihoa loistavasti ja hieman metallinhohtoa mukaan niin valmista tulee! Kuka lahjoittaisi pari palkkaansa tänne suuntaan?! :) 

2 kommenttia: