keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Loistava putsari + kasvovesi

Kuuri lähenee loppuaan ja iho alkaa olla aika ihanassa kunnossa vihdoin ja viimein. Enpä olisi uskonut vielä vajaa puoli vuotta sitten, että nyt ollaan tässä tilanteessa. Jotenkin sitä oli tottunut elämään ihonsa kanssa ja välillä vaan kärsi uskomattomasta uskon puutteesta kun näppyjä ilmestyi ja ne elivät omaa elämäänsä vaikka olisi penkonut lehdistä ja netistä minkälaisia ihonhoidon vinkkejä. 

Ihonhoitorutiinit ovat nyt kuurini aikana menneet aikalailla uusiksi sillä ennen käytin enemmän sekaihon sekä ihan rasvaisen ihon hoitotuotteita ja viimeisimpänä ihonpuhdistustuotteena minulla oli käytössä Cliniquen akne-iholle tarkoitettu puhdistusvaahto. Oli hyvin puhdistavaa, mutta alkoi olla turhan tujua kuurin alettua joten se sai siirtyä syrjään ja oli kaivettava esiin jotain hieman miedompaa puhdistusainetta. Koska olin aika hukassa oman ihoni kanssa enkä tiennyt minkälaiseen kuntoon se tulisi päätymään niin päätin kokeilla puhdistukseen jotain edullisempaa sarjaa, jotta ei tekisi niin pahaa vaihtaa kesken pullon toiseen tuotteeseen jos en löytäisi kaipaamaani apua. J:n kanssa Citymarketissa kierrellessä silmiini osui Nivean ihonpuhdistustuotteet ja niissä käynnissä ollut kampanja jossa sai ihonpuhdistustuotteen hinnalla myös saman sarjan kasvoveden. Tutkiskelin tuotetta ja muuta tarjontaa ja mietin että Nivean hellävarainen herkän- ja kuivan ihon sarja voisi olla juuri omiaan omalle todella kuivalle iholleni. Päätin ostaa siis kokeiluun sekä maitomaisen putsarin, että kaupanpäälle tulleen kasvoveden ja tyytyväinen olen saanut olla. 

Putsari on siis maitomainen jonka voi pyyhkiä iholta puhdistuksen jälkeen pelkästään vanulla tai sitten vaihtoehtoisesti huuhdella ihan veden avulla, kuten itse teen. Olen jotenkin niin ehdollistunut siihen veden kanssa huuhteluun, että tuntui hullulta vain pyyhkiä vanulla ylimääräiset kuonat iholta. Puhdistusmaito putsaa iholta tehokkaasti käyttämäni mineraalimeikkovoiteen ja puhdistuksen jälkeen kasvoveden kanssa käytettyyn vanuun ei jää enää mitään jämiä meikistä. Puhdistuksen ja kasvoveden käytön jälkeen iho on pehmoinen eikä kiristele. Se ei myöskään jää mitenkään rasvaiseksi vaan olo on vaan raikas ja puhdas. 


Tällä viikolla kävin Citymarketissa hakemassa itselleni vihdoin plussakortin ja päätin poiketa samalla myös kaupan puolella kiertelemässä ja mitä silmiini osuikaan: Nivean putsari ja kasvovesi olivat edelleen tarjouksessa eli ne sai puoleen hintaan tai toisin sanoen kaksi yhden hinnalla. Oma puhdistusaineeni alkaa olla aika finaalissa joten nappasinkin santsausta mukaan itselleni sillä niin tyytyväinen olen saanut kyllä putsariin ja kasvoveteen olla. Purkin takana lukee putsarin sisältävän luonnon manteliöljyä sekä kalendulauutetta ja sen todella luvataan putsaavan meikit mennessään. Aineella saa putsata myös silmänympärysihon, koska tuote on niin mietoa ja nimenomaan herkälle iholle suunnattua. Kasvovesi on puolestaan täysin alkoholiton, josta paljon plussaa. Itse kyllä puhdistan silmämeikit Cliniquen Take The Day Off balmilla, mutta muun meikin putsaa näiden avulla. 

Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos kaipaa herkälle iholle tehokasta puhdistusta edulliseen hintaan. Itse olen saanut siis olla tyytyväinen. Katsotaan mihin iho muuttuu tässä kun kuuri pian loppuu ja jatkanko tällä linjalla vai pitääkö jälleen etsiä uutta sarjaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti