tiistai 15. toukokuuta 2012

Päivän mousse

Tämä päivä on ollut jotenkin loistavan ihana. Ei ole tapahtunut mitään ja silti olen saanut aikaiseksi vaikka ja mitä. Kummallinen yhtälö, mutta voi se ilmeisesti välillä niinkin olla. On ollut vapaa ja kello oli soimassa aamulla jo ennen kahdeksaa, jotta aamulla olisi aikaa siivota ennen kuin puolen päivän aikaan tulisi tarkastajia katsomaan kylpyhuonetta pienen huollon jäljiltä. Sain siivottua ennätyksellisen nopeassa ajassa ja jotenkin tulin tosi hyvälle tuulelle siitä. Kello ei ollut edes kymmentä kun olin jo saanut järkättyä paikat, pyyhittyä pölyt ja imuroitua. Ja tietysti olin pessyt myös sen vessan. 

Hieman ennen puolta päivää äiti soitteli ja suunnattiin yhdessä lounaalle Huviretkeen. Olin puhelun aikaan vielä hiukset märkänä kotona mietiskelemässä meikkaamista, mutta laitoin turbovaihteen päälle ja olin valmis ennätysajassa. Lounaalla oli pastaa ja aurajuustokanaa ja jälkkärinä.. tättärää.. torvien pärinää.. PÄIVÄN MOUSSEA! Jotenkin olin ehkä kovin väsynyt, mutta miksi siellä listassa ei voinut lukea että mitä se mousse on vaan kaikki ruoat ja muut oli lueteltu mutta mousse oli vain mysteeristä päivän moussea. Ajattelin joskus tilata sitä siellä uudestaan ja olettaa heidän tietävän mitä se on. Omaan suuhuni se maistui mokkamousselta, mutta tästä lähtien sen nimi on vain päivän mousse... Väsynyttä, tiedän. 

Iltapäivä kului kaupungilla asioita hoidellen, kun kiersin tutkimassa muun muassa valikoimaa biotiinin suhteen. En  hae sitä itselleni vaan kissoilleni sillä niiden turkki on mennyt kuivan talven jäljiltä huonoon kuntoon ja nyt onkin tehokuurin aika, jotta saadaan karvanlähtö ja pienimuotoinen hilseily kuriin. Googlettelujen sekä parin keskustelun jälkeen ratkaisuna tilanteeseen on antaa kuuri Eforion öljyä sekä biotiinia. Öljy on jo ruokavaliossa ja biotiinit vielä pitäisi hankkia. Kävin myös kauppareissulla hankkimassa hieman varastontäydennystä ihonhoidon puolelle, mutta rakensinkin niistä ihan oman postauksen, joka on tulossa ihan lähiaikoina. 

Huomenna on tarkoitus mennä grillaamaan J:n perheen kanssa jos sää sallii ja käytiinkin jo tänään hakemassa lihakaupasta lihat valmiiksi. Voittaa kyllä pakettilihat mennen tullen. Samalla meille tuli kaappiin ylikypsää kinkkua leivän päälle ja vitsit se on hyvää! Vasta siivutettua ja tuoretta. Hieman oltermannia ja tomaattia lisäksi niin herkkuleivät on taattu. Jälkkäriksi nappasin yhden tryffelin, joita äiti oli tuonut tuliaisina. Se vietti pidennetyn viikonlopun Vilnassa ja kohta se jo suuntaa Saksaan vajaaksi viikoksi. Sillä on oikein menovaihde päällä tällä hetkellä :) Pääsispä vaan itsekin matkailemaan taas ja kiertelemään maailmaa. 

Herkkutryffeleitä ;)
Nyt J on lenkillä ja minä täällä katselin äsken Salkkarit ja illalla sitten vielä Iholla-sarjan. Kyselin J:ltä että mitä se tuumisi jos ilmottautuisin sen tulevalle kaudelle ehdokkaaksi ja kuvailisin meidän elämää niin se vaan sanoi että ei haittaa. Hetken kävi nimittäin ihan oikeasti mielessä että olisi mielenkiintoista kuvata elämäänsä ja katsoa millaista se olisikaan toisten silmissä mutta toisaalta.. Se kamera olisi AINA kaikkialla ja haluaako sitä ihan oikeasti jakaa koko elämänsä kaikkien ihmisten kanssa. Ei ehkä. 

Nyt ihanaa tiistai-illan jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti