perjantai 1. kesäkuuta 2012

Valokuvaamista

Mökillä vietettynä lauantaina innostuin auringonoton lomassa napsimaan myös muutamia kuvia ja koitin siinä treenailla samalla sitä kuvaamista. Itsehän en perusta niistä 'kamera päälle-täähtää-naps-tähtää-naps-oho-ei osunut-uusi...' -kuvista lainkaan vaan haluaisin, että kuviin olisi hieman panostettu. Toki rennot tilannekuvatkin on mitä ihanampia mutta niissäkin voi hieman miettiä valoa ja kuvakulmaa. 

Jostain syystä mökillä innostuin kuvailemaan eläimiä ja varmasti yksi syy tähän oli seuralaiseni eli karvakuono koirani. Se meni ja tuli kameran lähettyvillä koko ajan joten sai olla suurimman osan aikaa mallina. On jollain lailla kiehtovaa kuvata jotain elävää enemmän kuin vain maisemaa. Tässä kuitenkin nyt siis pari omasta mielestäni ihan ok-onnistunutta kuvaa jotka nappasin. 



Halkaisija ~ 1,5cm
Viimeisen kuvan hämppy roikkui vieressäni kun käänsin päätäni ja jostain syystä sen sijaan että olisi huutanut niin pienen paniikin siivittämä vain odotin sen kiipeämistä, jotta saisin siitä kuvan. Kaikkeen hulluun sitä muka-hienon kuvan takia ryhtyykin. 

Mutta samalla kun näitä kuvia kuvailin ja kuvia jälkeenpäin tutkin niin mieleeni vain vahvistuu ajatus siitä, että kaipaan itselleni parempaa kameraa. Omalla kameralla saa ihan hyviä kuvia, mutta vielä olisi selkeästi parannettavaa ja toivoisin että kameraa pystyisi vielä vapaammin säätelemään. Mutta katsotaan, ehkä vielä jonakin päivänä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti