torstai 10. toukokuuta 2012

Karhunpojan metsäleikit

Jälleen tiedossa puuduttavaa tekstiä niille, jotka eivät lukeudu suuriin eläinten ystäviin. Näin ollen tämä kannattaa skipata, jos mielestäsi videonpätkä koirasta ei voisi vähempää kiinnostaa :)

Viikonloppuisella metsäreissulla tuli napattua puhelin esiin useammankin kerran, jotta sai ikuistettua maisemaa ja sitä pientä karhunpoikasta jota olin ulkoiluttamassa. Herralla on ikää jo kymmenen vuotta mutta edelleen se painaa kuin pikkupoika siellä vapaana. Ihana nähdä kuinka se nauttii metsän tuoksuista ja tilasta kun saa juosta pitkin poikin. Ja siellä äidin lähellä olevassa metsässä saa olla suhteellisen huoletta, koska näkee jo kaukaa jos vastaan tulee muita ihmisiä tai koiria eli ei tarvitse olla koko ajan kyttäämässä. 

Tässä kuitenkin se jo aiemmin luvattu pieni video siitä herrasta leikin huumassa. Sillä on hölmö tapa alkaa stepata, kun se huomaa että kohta keppi tai pallo lentää ja sen perään pääsee ryntäämään. Se innostuu niin että jos hiukan härnää ja venyttää heittämistä niin se alkaa komentamaan pienellä ärinällä ja murahtelulla. Ihana pieni poika!

'

Siinäpä pieni piriste aamuun. Ihanaa alkavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti