lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusi kevättakki

Vihjailin jo joku päivä takaperin, että olin lopulta löytänyt itselleni kevättakin. Kaapissa oli jo valmiiksi pari takkia, mutta molemmat ikävä kyllä mustia. Toinen on pitkä, musta, MicMacin trenssi. Se löytö on osoittautunut kyllä todella hyväksi sillä ostin sen pari vuotta takaperin alennuksesta hintaan 25€ ja takkia on tullut käytettyä todella paljon. Kangas on hieman kiiltäväpintaista ja aika vahvaa eli se pysyy kuosissaan hyvin. Toinen takkini on lyhyt, tekonahkainen takki, joka sekin siis musta ja kaipailin näiden rinnalle jotain kevyempää vaihtoehtoa mielellään beigenä tai hiekanvärisenä. Pitkän kiertelyn jälkeen silmiini osui sopiva yksilö Elloksen verkkokaupasta, josta en ollutkaan koskaan aiemmin ostoja tehnyt. Siellä oli kaiken lisäksi käynnissä kampanja, jossa sai kalleimmasta tuotteesta -50% ja sehän kuulosti ihan hyvältä!


Takki sopi kriteereihini loistavasti. Trenssi beigenä ja mittaa on hieman pepunpäälle. Siinä on vetoketjukiinnitys sekä päällä vielä nappilista. Vyötäröltä takin saa kurottua kasaan vyön avulla ja hihansuita sekä selkäpuolta koristaa nappiyksityiskohdat. Takin väri toistuu kuvassa suhteellisen hyvin eli aika vahvan beigen värinen se on ihan luonnostaan. Takissa on satiininen vuori ja päällikangas on tuollaista hieman kiiltävää, joka tuo siihen siistin ulkonäön. Ei ehkä se ihan perinteisin trenssi omalla tapaansa, mutta omaa silmääni miellytti kyllä kovinkin. Niinpä sen klikkailin ostoskoriin ja jo vajaan viikon kuluttua sain noukkia sen Valintatalosta. 

Ellokselta tilaaminen kävi helposti ja maksuvaihtoehtoja oli jokaiseen makuun. Toimitusaikakin oli melkoisen lyhyt eli suosittelen kyllä kokeilemaan. Uskaltaa jättää hieman viimetippaankin ;)  Ainoa miinus täytyy kyllä mainita tuosta toimitustavasta. Koska paketti tosiaan tulee Valintataloon ja jostain syystä itse suosisin enemmän postin kanssa toimimista. Valintatalo on itselläni ihan suhteellisen lähellä, mutta silti posti on posti. Ihan iloisin mielin voin silti tilailla kyseisestä nettikaupasta uudelleenkin ja saahan sen toimituksen valita ihan kotiovellekin pienellä lisähinnalla! 

4 kommenttia:

  1. upee toi takki! :) kahvinen.plogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oi kun kivan näköinen ja mallinen takkia, itse olen myös yrittänyt jotain trenssityylistä etsiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut olla kyllä tyytyväinen! Monipuolinenkin on kun tuon kauluksen voi pitää myös pystyssä ja vetoketju pitää tuulen paremmin kuin pelkät napit. Olkoot bleiserit sitten lämpimämmille säille :)

      Poista