sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Bleiseri bongattu

Mietiskelin yksi päivä niitä vaatekaapin ihan peruspilareita eli vaatekappaleita joita jokaisen kaapista tulisi löytyä. Nehän on niitä vaatteita joita yhdistelemällä pärjäisi jo vaikka kuinka ja pitkään reissussa, kun kaikki on klassisia perusvaatteita joista pystyy koostamaan monta erilaista asukokonaisuutta. Yksi tälläisistä peruspilareista on omasta mielestäni ainakin hyvin istuva bleiseri. Tutkin kaappiani ja totesin etten omista kuin yhden oikeasti kunnollisen bleiserin. Se on musta melko tukevaa kangasta oleva bleiseri, josta on kyllä ollut apua moneen tilanteeseen sillä se tuo juuri sen kaivatun, ryhdikkään ja tyylitellyn lisän moneen asuun. 

Selaisin Zimbion kuvagallerioissa kuvia vaatteista ja silmiini osuikin monia julkkiksia bleisereineen ja keräilinkin pienimuotoisen kollaasin omaa silmääni miellyttävistä kokonaisuuksista joissa on bleiseri ollut osana. Tässä siis omia valintojani: 

Kuvat: Zimbio

Kim Kardashianin päällä näkyy todella usein tyylikkäitä ja hyvin istuvia jakkuja ja sen vuoksi mukaan tulikin jopa kolme kuvaa naisesta. Lisäksi nappasin mukaan Charlize Theronin tyylikkäänä valkoisessa bleiserissään ja Frankien, Laurenin ja Kristinin. Kuvia tutkiessani mieleen tulikin, että pitäisikin etsiä varmaan kesäksi tai ainakin kesän aikana vaalea, ehkä jopa (luonnon)valkoinen bleiseri. Se piristäisi ihanasti kesävaatteita! 

Mistähän sitä itselleen moisia löytäisi. Pitäisi varmaan suunnata Zaraan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti