tiistai 29. toukokuuta 2012

Minä ja aurinko

Kesä on vihdoin saapunut, ihanaa! En voisi olla enemmän innoissani kaikesta lämpimästä säästä ja auringosta. Eilen nyt hieman ripsotteli vettä ja loppuviikollekin on luvattu sadetta mutta en anna sen masentaa. Kesä, kesä, kesä! Lääkekuurinikin on vihdoin päättynyt ja pitäisikin tehdä siitä vielä päivitystä. Nyt kuitenkin kesäisiin aiheisiin. 

Vietin viikonloppuna suurimmanosan ajasta ulkona auringosta ja se jopa tuotti tulosta. Hieman onnistuin kyllä myös palamaan, mutta onneksi se alkaa jo rauhoittua ja alkaa muuttumaan rusketukseksi. Perjantaina nautiskelin äidin takapihalla auringosta kirjaa lukien ja lauantaina vielä jatkoin mökillä auringon palvontaa. Oli kyllä ihanan lämmintä ja pehmoinen tuuli raikasti ilmaa aika-ajoin. Kaivosta kävin pumppaamassa aina raikasta vettä ja sen jälkeen ei ole kyllä taas hanavesi maistunut oikein miltään. 

Eilisen välipalasta tuli napattua kuvakin herkuttelun lomassa. Ostin taas pitkästä aikaa luonnonjogurttia ja sille kaveriksi pilkoin persikkaa ja mustikoita. Todella raikas ja maukas kokonaisuus. Kaupassa haaveilin ostavani sekaan myös perinteiseen tyyliini banaania mutta onneksi se jäi koska tämä uusi kombo yllätti todella positiivisesti. 


Nyt taidan kasata itselleni samanlaisen jogurttiannoksen ja nauttia vielä hetken kissojen kanssa aamusta ennen kuin suuntaan töihin. Toivottavasti tulee kiireinen päivä ja iloisia asiakkaita. Sellaiset päivät ovat ihania. 

Mukavaa alkuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti