tiistai 4. syyskuuta 2012

Taskun mysteeri

Lueskelin kauniin Kalastajan vaimon blogia jokunen päivä takaperin ja huomasin hänellä aivan ihanan pienen laukun. Laukku on Marimekon nahkainen pieni clutch ja rakastuin kerrasta kyseiseen yksilöön. Jatkoinkin blogista suoraan Marimekon sivuille mutta en yllättäen löytänytkään kyseistä laukkua sivuilta vaikka kuinka kiersin laukkuosaston tarkasti läpi. Sitten yllättäen "muu" -kategorian alta paljastui tutun näköinen yksilö, joskaan sekään ei ollut juuri hakemani laukku. 

Marimekon sivut eivät omaan makuuni ole oikein parhaat mahdolliset ja tässäkin tapauksessa olin hieman harmissani sillä kaikkia tuotteita ei siis sivuilta löydy ja ylipäänsä sivuilla olevista tuotteista on aika huonosti kuvia. Hintatietoja et löydä kait mihinkään tuotteisiin ja niin päädyinkin luottamaan jälleen Googlen mahtavaan voimaan. Pienen etsivän työn jälkeen aloin hahmottamaan kokonaisuutta. Etsin siis Marimekon Tasku-nimistä pientä nahkaista clutchia, jonka hinta liikkuu ilmeisesti noin 50 euron tietämillä. Kuvia ei kyseisistä laukuista löydy yhtään netin maailmasta ja olinkin aivan ihmeissäni että mistä on kyse. Englanninkielisille Marimekon sivuille löysin muutamankin linkin etsimääni laukkuun, mutta sivulla tulee vain vastaan teksti 'you are not authorized to access this page'. Hä? 

Kaiken sen etsimisen ja tutkimisen jälkeen päätin eilen suunnata askeleeni ihan Marimekon liikkeeseen ja sielläkin myytiin eioota. Onneksi kuitenkin valoa oli tunnelin päässä sillä laukkuja olisi tulossa muutaman viikon sisällä liikkeeseen ja silloin pääsisi tutkailemaan niitä ihan livenä. Ja mistä siis kaiken tämän jälkeen on kyse? Käy kurkkaamassa ihanan Kalastajan vaimon blogin puolelta hänen napsimiaan kuvia laukusta ja ihastu! Alla vielä kuvaa laukun 'rinnakkaismallista' eli pienestä pussukasta, joka on samaa sarjaa. Clutchia metsästän juuri siis kyseisessä värissä ja eroina on oikeastaan vain että etsimässäni versiossa on ranteen ympärille riittävä lenkki jossa laukkua voi tarpeen mukaan roikottaa. 
Vielä en ole laukkua siis käsiini saanut mutta uskoisin että täyttää toiveeni kunhan vain sellaisen nään. Nyt vain odotellaan siis ilmoitusta Marimekosta koska pääsisin laukkua mallailemaan. Sopisi juurikin arkeen pieneksi pussukaksi jonne sujauttaa rahat, puhelin ja avain. Sitten vain menoksi :) 

Onko muilla tietoa näistä laukuista että miksi ovat niin kiven alla?

5 kommenttia:

  1. Hei,

    Metsästäessäni itse kyseistä laukkua tänään (!!) sain paljon vastauksia, valitettavasti en laukkua.

    Haussa oli juurikin tuo clutch, beigenä. Väri on tuossa koossa loppu kokonaan, ei ole eikä tule. Myöhemmin syksyllä tulee clutch-kokoa mustana, mutta beige oli kausiväri.

    Metsästykseni kohdentui Helsinkiin, myymälöihin ja Hertsikan tehtaanmyymälään. Voi olla, että jossakin syrjäisessä Marimekkoa myyvässä pikkuputiikissa kyseistä laukkua voisi vielä olla. Itse päädyin huokailemaan syvään ja pohdin, vastaisiko se suurempi malli tarpeitani..

    Onnea metsästykseen! Ja kerro toki, jos tuota beigeä sittenkin tulee kauppoihin. Ryntään heti paikalle!

    Kristiina

    VastaaPoista
  2. Mä olen etsinyt kyseistä Taskua Turusta ja Naantalista ja sain myös vastauksen, että ei ole eikä enää tule!

    VastaaPoista
  3. Voi ei, kyllä karu tilanne nyt on se, että laukun valmistaminen kyseisessä värissä on loppunut ja Marimekon omissa liikkeissä sitä ei ole jäljellä ainuttakaan. Viikolla 50 samaista laukkua saapuu kuitenkin konjakin ruskeana ja punaisena eli silloin pitää ilmeisesti käydä konjakkinen kurkkaamassa josko siitä olisi korvaajaa.

    Kiitos vinkeistä teillekin! Onpa ihana saada hieman apua näissä mysteereissä :)

    VastaaPoista
  4. Moi!

    Googlettelin ittekin tässä taannoin Marimekon taskua ja löysin itteni tänne sun blogiin. Joskus kattelin mustaa ja beigeä taskua Marimekon sivuilta ja nyt niitä ei enää ole, ja vähänkö jäi harmittamaan...
    Nyt on kuitenkin avattu Marimekon verkkokauppa, mihin on jo ilmestynyt tuo punainen Tasku! Sitä konjakin väristä odotellessa.
    psst. Nyt kun liittyy Marikylään saa -15% yhdestä verkkokaupan tuotteesta 16.12. asti :)

    -Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä olekaan hetkeen marimekon sivuilla selaillut, joten pitääkin tarkkailla sitä. Ja kunhan saan pöytäkoneen käsiini niin palaan Taskun mysteerin vielä, sillä olen hieman jo päässyt asiassa eteenpäin ;)

      Poista