keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ihana ilta tiedossa

Vihdoin! Vihdoin on aikaa pysähtyä lukemaan ihania lehtisiä joita on postiluukusta on tipahdellut ja yhden nappasin mukaani kaupan lehtihyllyltä. Eli luettavana on Ruoka&Viini, Elle Accessories, Trendi sekä uusi lehti Costume. Haluan lukea hyvät lehdet aina kannesta kanteen joten en ehkä edes tämän illan aikana saa kaikkia kahlattua läpi. 


Parin päivän aikana on metsästetty sitä aiemmin mainostettua Tasku-laukkua ihan koirien ja kissojen kanssa mutta kyllä karu totuus on ettei laukkua ole missään enää jäljellä. Eli samaa laukkua on kyllä vielä tuotannossa, mutta juuri se kyseinen beige-sävy on ollut kevään kausiväri ja nyt jo lopetettu valmistuksesta. Jostain pieneltä jälleenmyyjältä saattaa vielä hyvällä tuurilla löytyä, mutta Marimekon omista liikkeistä ei Suomesta sitä enää saa. Tämä siis kaikille kyseisä laukkua metsästäneille tiedoksi :/ Aika moni taitaa clutchia metsästää ja itsekin sain heti parilta ystävälliseltä etsivältä apua tutkimuksiin

Huomenna se alkaa. Suunnataan kaverin kanssa BodyPump tunnille ja perjantaina sitten kroppa huutaa hoosiannaa kun kaikki lihakset ovat jumissa. Mutta hyvää se vain tekee! Jouluun mennessä on taas ihan eri kunnossa ja jaksaa painaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti