tiistai 4. syyskuuta 2012

Illalla musikaalia katsomaan

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen vapaapäivä! Markkinat on olleet käynnissä aamusta asti ja väkeä kaupungilla riittikin ihan jonoksi asti. En edes muistanut koko markkinoita ennen kun astuin ulos rapusta ja aloin seuraamaan sitä ihmismäärää mikä kaduilla kulki. Ihan kivaa vaihtelua hieman hiljaiseen kaupunkiin. 

Olen niin ahkerasti hoidellut tänään asioita että olen oikein ylpeä itsestäni. Yleensä saan vapaalla aikaiseksi jonkin yhden asian hoitamisen kuten kaupassakäynnin tai siivoamisen tai muun vastaavan. Nyt olen käynyt pariinkin otteeseen kaupungilla erinäisillä asioilla ja liikenteeseen lähdin vasta puolen päivän aikaan. Kaikista mukavinta puuhaa ei ollut kantaa auringonpaahteessa, tekonahkatakki päällä kymmenen kilon kissanhiekkalaatikkoa, josta ei saa kiinni oikein mitenkään päin. Kantokahvana siinä on kapoinen muovilenkki, joka uppoaa kämmeneen tuskallisen syvälle jo muutaman kymmenen mentrin kävelyn jälkeen. Pääsin kuitenkin kotiin ja palasin pienen vilvoittelun jälkeen etsimään itselleni kunnollisia syyskenkiä. Ajattelin metsästää jonkinlaiset nahkaiset nilkkurit joilla saisin koputella menemään parikin syksyä mutta en löytänyt mitään! Tai no oli muutama pari ihan ok, mutta niissä ei koko oikein sopinut tai sitten lesti ei sopinut jalalleni. Mistähän niitä pitäisi lähteä oikein etsimään. Meillä on täällä niin vähän valikoimaan esimerkiksi juuri kenkien suhteen että ehkä on aika ottaa suunta kohti Helsinkiä. 

Hiekkojen ja kenkien lomassa hoidin myös muita kauppa-asioita ja hainpa yhden paketinkin Ellokselta ;) Palkitsin itseni asioiden hoidon lomassa varaamalla kasohoidon. Marraskuussa olisi tarkoitus päästä taas hemmoteltavaksi. Kosmetologi varasi oikein pitkän ajan niin voimme valita parhaan mahdollisen hoidon omalle iholleni kun hän näkee ihoni kunnon kunnolla ilman meikkiä. Pyysin siis päästä johonkin sellaiseen hoitoon, jossa ihoni sävyä saisi taas hieman tasoitettua ja pieniä arpijäämiä häivytettyä. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Jännityksellä jo odotan! 


Illalla on aika suunnata Tampereen suuntaan sillä pääsen katsomaan ennakkonäytökseen Työväen teatterissa esitettävän Liz-musikaalin. Odotan jo ihan innolla, että millainen elämys musikaali mahtaa oikein olla. Yleensä niissä on kyllä aina aika mahtavan mukaansatempaava tunnelma ja tuskimpa tämäkään ilta on poikkeus. En ole aiemmin juuri samaisessa teatterissa Tampereella ollutkan joten sinälläänkin mukava päästä kurkkaamaan millaiset tilat siellä on. Teattereissa tulee kyllä käytyä ihan liian harvoin nykypäivänä. Ehkä pitäisi hieman petrata. Sen sijaan stand up on kyllä koukuttanut ja olisikin tarkoitus varata liput Hedbergin kiertueelle joka rantautuu meille joulukuussa. Siellä saa ainakin nauraa ihan kunnolla! :) 

Nyt suuntaan suihkuun ja alan valmistautumaan iltaan. Ihanaa laittaa taas hieman lilaa luomeen ja lähteä naisporukalla nautiskelemaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti