lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ale-shoppailua

Tänä vuonna on aleshoppailut jäänyt jotenkin ihan kokonaan kokematta. Tampereen reissulla toivoin kovasti, että Cottonilla olisi alet ja olihan siellä mutta silloin vain vaatteista. Yhden loistavan ale-löydön onnistuin kuitenkin tekemään viikolla. Poikkesin kauppareissun ohella Hairlekiinissa kurkkaamassa jos siellä olisi jotain  hyvää matkakokoista hiuslakkaa ja mukaan lähtikin jättikokoinen Osiksen lakka :D Katselin ihmeissäni, että oliko se tosiaan siellä alehyllyssä ihan tarkoituksella ja kysyin myyjältäkin vielä sen hintaa. Kyllä se alennuksessa oli! Normaalihinta oli sen 24,- mutta nyt onnistuin saamaan sen reilulla 12,- Aika loistava löytö, koska kaapissa ei itseasiassa ollut minkään kokoista lakkaa ja olen ollut erittäin tyytyväinen saman sarjan föönaus/suoristusaineeseen, joka on muuten todella riittoisaa. Se vain kestää ja kestää vaikka suhteellisen tiuhaan tahtiin sitä käytän.


Nappasin mukaani siis Osiksen medium-tason lakan, jossa on pitoa mutta se ei kuitenkaan saa päähän aikaiseksi peltihattua. Tuoksu on ammattimaisen hillitty eikä mikään ältsy. Viimeksi käytössä ollut John Friedan lakkahan sai kakomaan myrkkyfiiliksellään jo pari suihkauksen jälkeen, uskomatonta tavaraa. Sillä varmaan koitettiin tuhota maapallon blondi-kanta sillä se oli vaaleille hiuksille tarkoitettu lakka!

Nyt saa taas suihkutella sillä tästä 500ml:n pullosta riittää hetkeksi (ellei J:n eräs kaveri jälleen tule ja tyhjennä koko varastoa :D). Jokapäiväisesti en lakkaa käytä, mutta silloin tällöin sille on aina tarvetta ja hyvä sitä onkin siis olla olemassa. Kun hiukset ovat lyhyemmät niin niitä tulee enemmän tuettua lakan avulla.

Mutta kipitä pikaisesti Hairlekiiniin, jos olet hyvää lakkaa vailla! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti