maanantai 4. maaliskuuta 2013

Dubai kuvina

Tuntuu että tammikuisesta Dubain reissustamme on kulunut jo kuukausia vaikka vasta pari kuukautta on viilettänyt pakkasen purevina ohitse. Matka oli mitä mahtavin vaikka alkujännitys meinasi naulita ainakin toisen matkustajista kotiportaille. Pääsin kuin pääsinkin kuitenkin matkaan ja lentokoneessa kaikki pelot ja jännitykset vaihtuivat mahtavaan tunteeseen siitä että muutaman tunnin (6 pitkän tunnin...) jälkeen olisimme jossain josta emme toisaalta tienneet mitään mutta toivoimme niin paljon! 

Kuvia reissulla tuli napattua paljon, mutta ei läheskään samoissa määrin kuin vuoden takaisella Thaimaan reissulla sillä aina ei voinut olla varma onko kaikkialla sallittua ottaa kuvia. Nyt ajattelin jakaa muutaman otoksen tuolta parin viikon pituiselta reissultamme, jonka loppumista teki mieli itkeä viimeisinä päivinä. Eihän sieltä olisi halunnut palata takaisin kotiin ollenkaan!


Meidän tyttöjen reissu sisälsi shoppailua, Dubain erilaisiin soukeihin tutustumista, hieman illanviettoa, auringonottoa, maisemien ihailua ja pari todellista turistinähtävyyttä. Tutustuimme matkalla uusiin mahtaviin ihmisiin ja kokeilimme aivan uusia juttuja. Yksi ehdottomasti matkan parhaimpia kokemuksia oli reissun puolivälissä koettu Shampanjabrunssi, jossa ruokaa ja juomaa riitti enenmmän kuin osattiin kuvitellakaan. Dubaissahan viikonloppu alkaa jo perjantaina ja useimmissa länsimaisissa hotelleissa tarjoillaan hulppeita perjantaibrunsseja. Osassa hotelleista nimitys on muuttunut shampanjabrunssiksi sillä nimensä mukaisesti kuohujuoma virtaa ja ruokaa riittää. Pitkän pennin maksettuamme emme kyllä joutuneet pettymään sillä erilaisten pöytien antimet saivat meidät kylläisiksi tuossa tuokiossa ja Möetin piristävä luonne vain kohotti tunnelmaa. Jos et (muka!) keksi muuta syytä suunnata tänne ihmemaahan niin käy kokeilemassa suussasulavan herkullisia ruokavaihtoehtoja esimerkiksi erilaisten brunssien muodossa. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti