perjantai 8. maaliskuuta 2013

Vihdoin ne conssit

Kuinka sitä välillä onkin niin hidas joissain asioissa? Niinkin hidas että kesti vuosi ennen kuin sain vihdoin hankittua itselleni jotain mitä olen varmaan jo puolitoista (!!) vuotta miettinyt ja mallaillut ja pohtinut. Toiveissa oli vaaleankeltaista, konjakinruskeaa ja valkoista. Kyse on siis niistä Converseista joista tein yhden postauksen jo viime keväänä. Nyt vihdoin ne on täällä kotona ja odottavat kevään kuivia katuja! Bongasin jostain blogista kuunvaihteessa että Spartoo-kenkäkaupalla oli Converseja hyvässä alessa ja vielä kun sai käytettyä extraa yhden 10% arvoisen alennuskupongin niin tottakait klikkailin itseni sivuille kurkkimaan valikoimaa. Dubain matkan yksi tavoitteistahan oli hankkia itselleni ne conssit, mutta en löytänyt hakemaani joka oli aika yllätys. En kuitenkaan luovuttanut ja onneksi en sillä nyt säästin hyvän summan tilatessani tennarit nettikaupasta. Kengille jäi nimittäin hintaa kaikkien alennusten jälkeen 50,40,-! Kurkkasin ohimennessäni lähikenkäkauppani tennarivalikoimaa ja siellä kyseiset popot ovat noin 75,- ja alennuskausi on kaukana takana ja seuraava koittaa vasta kesällä kun hyllyt ammottavat taas tyhjyyttään näistä. 

Olen kerran aiemmin tilannut Spartoolta kengät, mutta tuolloin lähetin ne takaisin koska ne eivät vastanneet odotuksiani. Mutta silloin jo totesin kaupan hyväksi vaihtoehdoksi mitä tulee nettikenkäkauppoihin. Sivustolla on usein hyviä tarjouksia ja paketin saa tilattua tulemaan UPSin kautta, joka on todella hyvä vaihtoehto. Tälläkin kertaa kuski soitti aamulla moneltako olen kotona mutta koska oli työpäivä niin sain paketin toimitettuna töihin. Paketti saapui tasan viikossa tilauksesta mikä on mielestäni ihan hyvä toimitusaika. 


Tilasin muuten itselleni normaalia pienemmän koon sillä olin useissa kaupoissa huomannut kuinka tilavia kengät ovatkaan ja nappiin meni. Ja nyt jos joku kaipailee myös itselleen näitä koripallokenkinäkin tunnettuja tennareita niin napsauta tätä linkkiä(en saa rahaa tästä;) spartoo.fi ja päästä sisäinen shoppailijasi valloilleen. Sivusto on suomenkielinen ja tuotteet tulevat Italiasta.

2 kommenttia:

  1. Jokaisella tytöllä/naisella pitäisi olla yhet converset :)
    Itselläni on nahkaiset mustat :)
    Liityin lukiaksi ja toivon että vilkaiset blogiani ja liityt lukiaksi jos kiinostut
    http://kaika85.blogspot.fi/

    Lots of kisses

    VastaaPoista