maanantai 11. maaliskuuta 2013

Dior

Kaksi naista, kuvasto täynnä houkutuksia ja vatsassa pieniä perhosia tulevasta matkasta. Tässä tunnelmia tammikuun Dubain matkan menolennolta kun nappasimme käteen Finnairin kuvaston ja aloimme selata sen tarjouksia. Kaikkea ihanaa sieltä löytyikin mutta sain kuin sainkin pidettyä itseni kurissa ja tilasin vain yhden setin. Ja mitä paluulennolla sitten penkilläni odotteli? 


Vajaalla viidelläkymmenellä eurolla sain lentoemot kuskaamaan itselleni Diorin huulikiilto/voide -duon jollaisesta itselläni ei oikeastaan ollut kovinkaan paljon tietoa. Suunnitelmista huolimatta unohdin reissun aikana tutustua kaikissa niissä huumaavissa kosmetiikkaliikkeissä tähän tuotteeseen mutta viimeistään nyt olen sen tehnyt ;) Kyseessä on paketti jossa sai sekä huulivoiteen että -kiillon. Lip Glow on hieman hoitava, voidemainen kiilto, joka muuttuu eri ihmisillä hieman erisävyiseksi. Itselläni se korostaa omien huulteni punakkuutta ja taittuu hennosti pinkkiin. Loppusilauksen teen duon toisella osalla eli Lip Maximizerilla. Sen tarkoitushan on turvottaa huulia ja tuoda niihin täyteläisyyttä samalla kun se antaa kiiltoa. Turvotus on kovin hentoista tai sitten olematonta mutta vastaaville tuotteille tuttu pieni kihelmöinti tuntuu hetken kuluttua lisäämisestä. Itse en tuota turvotusta niinkään kyllä kaipaakaan eli en jää sitä haikailemaan. 


Nämä ovat reissusta lähtien pysyneet mukanani loistavana kombona sillä ne pitävät pintansa huulilla melko hyvin. Eivät vielä lyö ikisuosikkiani eli Lancomen Juicy tubea, mutta antavat hyvän vastuksen. Näillä saan enemmän sävyä jokaiseen päivään ja saan fressattua ilmettä helposti. Sävy sopii melkeinpä meikkiin kuin meikkiin, joka on ehdottomasti plussaa. Maximizerin sävy taittuu kevyesti siniseen eli uskon pitäväni siitä vielä enemmän kesällä kun oma ruskettunut ihoni antaa hieman vastusta sävylle. Jotta tämä kombo olisi täydellinen niin poistaisin sinisyyden, jotta valkeinkin talvi-ihoni olisi tyytyväinen duo'on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti