maanantai 25. maaliskuuta 2013

Värikäs aamushokki

Otin jo tammikuun puolella hiusrutiineihini mukaan uuden tuotteen, joka on hoivannut ja hoitanut hentoja kutrejani kiitettävällä tavalla. Samalla tarvitsin kuitenkin vastapainoksi sille jotain joka antaisi hieman volyymiä ja karheutta hiuksiini jotta saisin niitä johonkin muotoon. Ratkaisua koitin löytää jälleen surffaten tiedon lähteillä internetissä ja löysin Tigin valikoimasta ihanan, herkullisen sarjan Candy Fixation. Sarjaan kuuluu marenkeja, pulvereita ja sokerivesiä joista itse valitsin viimeisenä mainitun eli Sugar Shockin. 


Omani hankin jo klassikoksi muodostuneesta LookFantasticin nettikaupasta hintaan 12,50,-. Ensimmäisen kerran tuotetta suihkutettuani olin pökertyä sen makeudesta pienessä kylppärissäni sillä niin sokerinen tuoksu on. Olin kuullut tästä mutta en ollut uskonut muiden kommentteja. Päätin kuitenkin koittaa tuotetta vielä uudemmankin kerran ja se onkin jäänyt aamurutiineihini herättävänä tuoksushokkina. Tuoksu tosin ei mielestäni ole enää lainkaan niin paha vaan aika kivakin. Muut eivät sitä hiuksissani kuulemma huomaa (kyllä olen puskenut huomaamatta J:n kylkeen mielipiteen toivossa) vaikka näin olisin luullut. 

Tämän kerrotaan olevan erityisen hyvä apu beach-tukan aikaansaamiseksi mikäli omaa ihanat pitkät ja hulmuavat hiukset. Omassa polkassani tämä kuitenkin tuo ensisijaisesti ennen föönausta juuri sopivasti pientä karheutta hiuksiin jotta saan niihin hieman nostetta ja tuntumaa. En tiedä onko tämä kaikista tehokkain kaipaamaani tarkoitukseen mutta olen alkanut pitää sen makeudesta ja sen antamasta jämäkkyydestä. Ostaisinko tätä uudelleen? Todennäköisesti kyllä, mutta aion kyllä hankkiä tälle myös jonkin kaverin vielä tehokkaammasta aineesta. 

1 kommentti:

  1. i reckon that this is not a super popular product around since i'm not seeing this much? but this looks pretty interesting though :)
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com


    VastaaPoista