sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hhrrrrrrrr......

Ulkona on kylmä ja lumi menee lähinnä vaakatasossa jotta varmasti pääsee jokaisen huivin ja hupun sisään! En ole ikinä ollut talven ja kylmän ystävä vaan nautin lämmöstä enemmän kuin mistään. Joulukuussa olin Thaimaassa ja en olisi malttanut lähteä sieltä kotiin tietäen, että varsinainen kylmä talvi on vasta edessä, argh. Kuka tästä nauttii!? No ymmärrän, että jotkut pitävät hiihtämisestä tai laskettelusta, mutta pidetäänkö niistä lajeina vai sen takia että niitä harrastatetaan ulkona talvella - kylmässä.

Talvi joka tapauksessa tulee joka vuosi halusi sitä tai ei ja pukeutuminen pitää mukauttaa pakkasasteisiin. Olen kollaasien suuri fani ja Fashiolistan sekä upeiden ja innoittavien blogien lukeminen on saanut intoni niinhin vain kasvamaan. Olenkin päättänyt alkaa kokoamaan kollaaseja joiden avulla kokoan mieleisiäni tyylejä ja himon kohteitani ;) 




Säähän sopiva kollaasi siis esittelyssä. Parasta lämmikettä talvipäivänä on ihana neule, jonka kanssa mielestäni perinteiset tummansiniset farkut ovat paras mahdollinen vaihtoehto. Saappaiksi valitsin Tory Burchin ihanat konjakinruskeat saapikkaat ja takiksi Canada Goose -parkan, joka on ollut haaveissa, mutta hintansa vuoksi ainakin vielä vain haaveissa. Tummansininen versio parkatakista on klassisen tyylikäs ja kaunis duo konjakkisten ja kultaisten asusteiden kanssa. Ranteeseen Michael Korsin suosikkikello ja Fashiolistan kautta löytämäni siro sulka-rannekoru. Kaulaan Mulberryn  moneen tilanteeseen sopiva ruutuhuivi ja käteen samalta merkiltä lompakko ja paketti on valmis! Tässä asussa voisi lähteä vaikka kaupungille asioita hoitamaan tai rakkaiden ystävien kanssa kaakaota nauttimaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti