maanantai 19. marraskuuta 2012

Eva Clutch

Nälkä kasvaa syödessä ja mitä näitä vastaavia sanontoja nyt onkaan. Nimittäin sain tämän vuoden puolella ensimmäisen kerran näppini kiinni laadukkaisiin merkkituotteisiin ja olin kerrasta myyty. Korsin laukkuni on päässyt niin kovaan käyttöön, että melkein pahaa tekee. Se kaipaisi kovasti jotain toista mallia rinnalleen jottein kulu ihan puhki poikki vuoden aikana. Vaikka kaipaan Korsini rinnalle jotain konjakkista arkilaukkua niin nyt kuitenkaan ei ole aiheena arkilaukun pohdinnat vaan ihastus, rakastuminen ja intohimo! 

Olen muutamaan otteeseen huomannut erinäisissä blogeissa kuinka Louis Vuittonin laukuilla on aivan oma arvonsa ja niitä pidetään todellisina rahan mittapuina. Pitkään ja oikeastaan aina olen karttanyt kyseistä merkkiä jo ihan sen statuksen vuoksi. Kun merkin ensimmäinen liike avautui Helsingissä niin laukkuja alkoi näkyä kaupungeissa paljon ja niistä todellakin tuli statusmerkkejä. Päätin että itselleni en samanmerkkistä laukkua tule ostamaan vaan haluan jotain mihin todellakin ihastun sen ulkonäön vuoksi, en merkin. 

Kesän Linnanmäkireissulla jokin kuitenkin muuttui. Siellä alueella kävellessä vastaan tuli vaalea nainen tyylikkäässä neuleen ja farkkujen yhdistelmässä ja mukana hän kantoi Vuittonin siroa, pitkäolkaimista laukkua, joka oli kuin kruunu naisen asussa. Melkein jähmetyin katsomaan laukkua tarkemmin, mutta onneksi J vain jatkoi kävelyä ja itse seurasin kiltisti perässä. Seuraavana päivänä seilasin nettiä läpi löytääkseni laukun nimen ja tarkempia kuvia siitä. Huomasinkin että se esiintyy muutamassa blogissakin, ja oli kerännyt kiitosta todella monella sivustolla. Jostain syystä olin myyty vaikka olin melkein vannonut kiertäväni LV:t kaukaa!

Kyseessä on siis Louis Vuittonin Eva Clutch Damier kankaalla. Mukana tulee tuollainen lyhyempi ketjuhihna, jota ei kokonaan pysty laukusta irroittamaan, mutta sen voi tarpeen tullen piilottaa laukun sisään. Sen voi myös irrottaa toisesta päästä ja kiinnittää lenkiksi laukun toiseen reunaan, jolloin siitä saa lenkin ranteen ympärille pujottavaksi, jos laukkua haluaa käyttää kirjekuorilaukkuna. Pitkä hihna on tässä kuvioinnissa tumma ja sen saa kokonaan irrotettua. Monogram kuvioisessa laukussa pitkä hihna on jostain syystä vaalean beige. Pitkä hihna on laukussa muuten todella pitkä ja monet joutuvatkin ostamaan sen tilalle LV:n säädettävän olkahihnan. Ihan hyvä vaihtoehto mutta hihnan huikea 170,- hinta kyllä kauhistuttaa!

Laukku on todella monipuolinen sillä netissä kuvia siitä katsellessa huomasin kuinka se taipuu arkikäytöstä todella juhlaviinkin tilaisuukiin. Hintaa laukulla taitaa riittää aika päätä huimaavasti. Merkin ranskankielisillä sivuilla hintaa laukulla on 425,- enkä osaa sanoa, vaihteleeko hinta täällä Suomessa mutta useimmitenhan se vähän niin menee että täällä kaikki on kalliimpaa. Todella kova hinta siis crossbody-laukusta, mutta ehkä jonain päivänä vielä saan kerättyä rahaa tähän ihanaan, ihanaan laukkuun. Ah, tää olis ihana rakastunut!

Onko muita Evan rakastajattaria?

ps. kuvat napattu googlesta
pps. kunhan saan valoisassa kuvattua niin tulee juttua siitä kauan etsitystä Taskusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti