keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Taskun mysteeri part. II

Vihdoin infoa siitä Marimekon Taskun metsästyksestä, joka päättyi kuin päättyikin hyvin! Tässä aiemmassa postauksessa jo otin esille kyseisen laukun mysteerin johon sainkin hieman vinkkejä laukun mestsästykseen. Kyseisessä postauksessa puhuin siitä ihanasta beigestä Taskusta, jonka olin Kalastajan vaimo -blogissa nähnyt jo elokuun puolella. Pakko oli kuitenkin monien puhelinkeskusteluiden ja kyselyiden jälkeen todeta ettei laukkua siinä värissä enää valmisteta vaan se oli kevään kausiväri, joka myytiin loppuun hetkessä. Oman kaupunkini Marimekossa tiedettiin lopulta kertoa vain punaisen laukun myyntiintulo ja hieman turhautuneena otinkin yhteyden Espan Marimekon myymälään jossa sain mahtavaa palvelua. Varasinkin sieltä myyntiintulevasta satsista itselleni kyseisen laukun mustana ja samalla sain tosiaan varmennuksen siitä että jouluna saapuu myyntiin konjakinvärisenä samaa laukkua sen punaisen rinnalle. 

Kaiken sen säätämisen jälkeen olen erittäin tyytyväinen saatuani käsiin oman mustan Taskuni ja se on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. Siihen mahtuu juuri sopivasti puhelin, pieni lompakko (laukun sisällä on kyllä korttipaikkojakin), avaimet ja muutama tärkeä meikkiputilo. Rannehihna on sopivan pituinen ja nahka laukussa on mukavan pehmeää. Sisällä paistaa tyylikäs mustavalkoinen tasaraita kangas. 



Hieman harmittaa sen beigen version puolesta mutta ehkä joskus vielä ;) Ja jotenkin kyllä se konjakkinenkin houkuttelee. Pitää käydä ainakin kurkkaamassa se jouluna!  Nyt kuitenkin kaikki mustaa Taskua haaveilleet huomio! Kannattaa ottaa yhteys Marimekolle ja kysyä mikäli mustaa olisi vielä jäljellä. Sitä pitäisi olla aika pitkään ainakin valmistuksessa joten monilla on mahdollisuus saada tämä pieni välttämättömyys itselleen ;)

Onko siellä muita Taskun löytäneitä? 

3 kommenttia:

  1. Heips! Kiva blogi sulla. Välillä tätä olen lukenut ja tulen varmasti toistekin :) Itselläni Tasku punaisena ja se on tosi ihana, tykkään todellakin! Terkuin, Emilia

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Ja kätevä on kyllä Tasku. Katsotaan miten käy kun konjakkisen nään :)

    VastaaPoista
  3. Metsästystäsi seurasin jo edellisessa Tasku-postauksessa ja onkin kiva kuulla, että omasi sait. Noita mustia ja punaisia ja taskuja on ollut syksyn ajan hyllyssä ainakin Joensuun Marimekossa ja toissapäivänä kävinkin nappaamassa itselleni sen himoitun konjakin värisen. Varasin jo pari kuukautta sitten ja myymälään konjakin väriset saapuivat nyt tammikuussa. :)

    VastaaPoista