maanantai 26. marraskuuta 2012

Spend, spend, spend

Kopsuttelin eilen menemään uusilla nahkaisilla nilkkureillani ja pohdin niiden tulevaa elämänkaarta. Mikäli maltan ja jaksan hoitaa niitä hyvin niin ne kestävät aikaa hyvin ja niistä muotoutuu jalkaani ihanat luottokengät. Samalla aloin pohtia vaatekappaleita tai asusteita joihin todella kannattaisi satsata jolloin niistä saisi iloa pitkäksi aikaa. Keksinkin kerätä kasaan pienen kollaasin tällaisista vaatekappaleista joihin minun mielestäni kannattaisi hieman uhrata rahaa ja tälläisiä tuli mieleeni: 
Spend
Nahkaa, nahkaa ja vielä kerran nahkaa. Monesti siitä on puhuttu ja yhtä monesti olen menneinä vuosina kauhistellut sen korkeaa hintaa laukuissa ja kengissä. Ensimmäisen kunnollisen nahkalaukun hankittuani olen kyllä alkanut todella ymmärtämään kaikkia niitä nahan puolestapuhujia ja nyt olen itsekin heidän joukkoonsa liittynyt. Eli oikeastaan kaikki missä voi valita joko keinonahan tai aidon nahan niin suosittelen panostamaan extramäärän rahaa ja sijoittamaan sen pitkäikäiseen elämänkumppaniin. Oma Korsin laukkuni on melkeimpä entistä pehmeämpi puolen vuoden käytön jälkeen ja Vagabondin nahkanilkkurini ovat alkaneet muovautua osaksi jalkaani ja askellustani. Kenties ensi kesänä on kunnollisten nahkaballerinojen vuoro? Nahkatakista ei varmaan tarvitse erikseen edes mainita. Omistan keinonahkatakin - ei hengitä lainkaan. Kuvan yksilö on muuten aivan ihana. Sattumalta sen Polyvoressa bongasin ja kauhistelin hintaa. On jo Todella kovahintainen (1495€) eli ehkä aika kaukana omalta ostoslistaltai. Mutta aina saa haaveilla :)

Nahan lisäksi kollaasiin pääsivät niin aurinkolasit kuin rannekellokin. Molemmat aika olennaisia osia arkea ja asuja ja niiden avulla jokaiseen päivään tulee sitä pientä extraa. Kuvassa Bvlgarin tyylikkäät muovipokat jotka ovat ajattomat ja samalla laadukkaat. Niiden kanssa voi kulkea monta kesäreissua ja syksyn aurinkolomaakin ja optikoilta saa varaosia sekä huoltoa niihin. Kello taas - ah, rakastan omaa Korsiani. Se sopii asuun kuin asuun mutta silti ehkä vielä toinen hopea-kultainen yksilö voisi olla täydentämässä omaa asustevalikoimaani. Suosittelena panostamaan ajattomaan klassikkoon. Tuo iloa moneen päivään!

Siinä kompaktissa paketissa omat ajatukset asioista joihin satsata. Tuleeko mieleen jotain lisättävää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti