perjantai 26. lokakuuta 2012

Tax freestä

Lokakuun alussa olin pitkästä aikaa taas laivalla, kun J:n perheen kanssa hypättiin bussiin ja risteiltiin yksi yö Tukholmaan ja takaisin. Ja mikä onkaan parasta siinä laivailussa? No tietysti syöminen ja tax free! Ensimmäisenä iltana syötiin buffetissa napamme täyteen kaikkia ihania herkkuja alkuruoista jälkkäreihin ja siitä sitten nenä kohti meikkien ihanaa maailmaa. Käytiin risteilyn aikana valehtelematta varmaan toistakymmentä kertaa siellä kaupassa ja välillä ihan vaan harkittiin ja suunniteltiin ja toisilla kertaa joku aina ostikin jotain.

Itse lähdin sinne etsimään ensisijaisesti puuteria, joka oli loppunut juuri sopivasti ennen reissua ja aika hyvän löydön teinkin. Hankin nimittäin itselleni paljon kehutun Chanelin Poudre Universelle Libre irtopuuterin, joka sopii meikin kuin meikin kanssa. Hintaa tällä oli jonkin verran yli kolmenkympin kun maissa sen hinta on huimaavat 59,-. Heti reissun jälkeen otin puuterin käyttööni ja voi ei kuinka silkkisen hienoa se on! Voin suositella kyllä kaikille jotka uutta irtopuuteria ovat etsimässä. 


Toinen hankintani oli Snö of Swedenin siro kaulakoru, johon ihastuin samantien kun sen näin. Kävin varmaan kolmena kertana sitä tutkimassa ja sitten vihdoin nappasin korun mukaani. Epäröin aluksi sen vuoksi että käytän nykyään todella harvoin hopeisia koruja ylipäänsä mutta tämän ostettuani se on kyllä ollut kaulassa useampaankin otteeseen. Tykkään todella sen yksinkertaisuudesta ja siroudesta. Eikä hintakaan ollut päätä huimaava sillä maksoin korusta kokonaiset 15,- :) 


Muuten en sitten mitään suurempaa hankkinutkaan vaan lähinnä keskityin tuliaisten ja omien karkkien osteluun. Nyt meillä on karkkia vaikka kuinka ja paljon kaapeissa. Tosin parhaat ovat jo loppu joten pian jonkun pitäisi suunnata laivalle hakemaan lisää! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti