tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ihana mekko

Voi ei minkä himotuksen kohteen netin syövereistä itselleni löysinkään! Ihanan Lintun blogia Ps. I love Fashion - lukiessani bongasin hänen päällä todella nätin neulemaisen kesämekon. Kyseinen mekko oli Henri Lloydin ja ihanan raikas ja kesäinen. Sattumalta sitten olin iskenyt silmäni jokin aika sitten tähän Espritin yksilöön, joka muistuttaa kovin tyyliltään Lintun päällä näkemääni: 

Mekko eroaa ehkä suurimmalta osin väritykseltään eli on hieman tummempi, mutta mielestäni silti aivan yhtä hieno. (Mielelläni kyllä nappaisin kaappiini sen Lloydin versionkin! ;) Tästä mekosta ja Lintun kuvista inspiroituneena kasailin jälleen pari kollaasia joissa on hieman suunnitelmaa ja haavetta siitä kuinka itse mekon asustaisin. Mielestäni mekko sopii loistavasti päälle kaupungilla asiointiin tai siihen kun poiketaan mökillä syömässä ja nauttimassa hetki ystävien ihanasta seurasta rennossa vaatetuksessa.  


edc




edc1
Kaikki kuvat: polyvore.com



Yllättäen kollaaseissa jälleen toistui ne klassikot kuten Michael Kors sekä Tory Burch. Mutta en mahda sille mitään, että auttamatta kuolaan tällä hetkellä muutaman Korsin laukun perään ja Burchilla on kieltämättä houkuttelevan näköisiä ja laadukkaan oloisia nahkaisia ballerinoja ja sandaaleja. Joten miksipä ei jälleen todistaisi niiden monipuolisuutta! 

Kovasti mekko houkuttaa ja pitääkin ehkä ainakin hankkia se sovitettavaksi, jotta saan mielestäni sen kummittelemasta. Mekkohan on siis Espritin Edc-malliston neulemekko, jossa on 80% puuvillaa ja 20% polyamidia. Itseäni aina vaan hieman pelottaa nuo vaatteet joissa on pesuohjeena hienopesu 30 asteessa. Niiden kanssa ei ole aina käynyt niin hyvin! (..ja meillähän tiettävästi koittaa joku muukin allekirjoittaneen lisäksi hoitaa pyykkejä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti