perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hunting Hunters

Kaunis kesäsää; linnut lauleskelee puissa ja aurinko paahtaa iholla. Kädessä rasiallinen tuoreita mansikoita ja silmillä Ray Banit, jotta murua voi katsella häikäistymättä. Sellaista kesäsäätä ainakin toivoisin vaan toiveajatteluksi on jäänyt ainakin vielä toistaiseksi. Lämpötila nousee hädintuskin viiteentoista ja takkia saa virittää päälle melkein päivälläkin kun muuten ei tarkene. En voi käsittää mikä tässä säässä nyt on vikana kun ei lämpene sitten millään. 

Jo viime kesänä ihastuin kovin ihmisillä bongaamiini kaupunkisaappaisiin eli siis kumisaappaisiin joista oli tullut hyväksytty osa kaupunkipukeutumista. Nyt ei kuitenkaan ole puhe niistä kuluneista Nokian saappaista, joita itsekin piilottelen mökillä vaan Hai- ja Hunter-saappaat ilmestyivät ihmisten jalkoihin. Itse olen enemmän Hunterin ihailija ja aloinkin jo viime kesänä siis haaveilla itsellekin kyseisiä saappaita. En vaan tuolloin raaskinut hankkia sellaisia vaikka syksyn sateilla ne monta kertaa mielessäni kävivätkin. Nyt kun sää on mitä on niin mieleeni on jälleen palannut ajatus kyseisten saappaiden hankinnasta. 

Syksyllä törmäsin netissä pariinkin otteeseen Hunterin ja (olisikohan ollut) Jimmy Choon yhteistyön helmeen eli hieman krokokuvioituihin saappaisiin ja ihastuin niihin todella. Niiden hinta oli kuitenkin melko korkea ja valmistuskin loppui jo jokin aika sitten, joten niiden hankinta jäi pois mietintälistalta. Nyt olenkin muutamaan otteeseen selannut saapasvalikoimaa ja saanut rajattua omat toiveeni kahteen klassiseen malliin eli Hunterin Original Tall Gloss Wellingtoneihin sekä Regent saappaisiin. 


Regent malli on aavistuksen naisellisempi ja muokattu versio, mutta ehkä kuitenkin alan kallistua ihan tuohon alkuperäiseen malliin. Ja nimenomaan haluaisin tuon kiillotetun version pitkällä varrella niin silloin olisi kaikki hyvin. Jos joku nyt välttämättä haluaa lahjoittaa omat Regent-saappaansa niin en todellakaan laita vastaan mutta aloitetaan nyt ihan klassisista jutuista ja aletaan sitten vasta miettiä jatkoa ;) Hintaa noilla perinteisillä on Hunterin omilla sivuilla 106,- ja Regent mallilla 118,- eli hintaero ei päätä huimaa. En tosin ajatellut tilata saappaita merkin omilta sivuilta, koska sieltä ei suoraan saa tilattua Suomeen ja saappaita myydään nykyään jo aika monessa paikassa joten vaihtoehtoja riittää. 

Noihinhan myydään muuten sellaisia Hunterin omia sisäsukkia, joista tulee tohon päällekin näkymään käännöksen verran. Himoitsin hieman niiden nettisivuilla sellasia luonnonvalkoisia, joista näkyisi päällepäin vaalea palmikkoneule. Olisi aika ihanat pienet yksityiskohdat syksyn sateisiin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti