sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ihania lamppuja

Kotijutuilla jatketaan! Edelliseen postaukseen palataan sen verran, että päädyin todellakin Norm 69 lamppuun pohdinnoissani, mutta lamppua ei ole vielä hankittu. Huomasin nimittäin toista lamppua pöydän ylle testatessani että Zalandolla myynnissä oleva S-koko on liian pieni pöytämme ylle. Tuijottelin tätä Ikean lamppua ruokailutilassamme ja ihmettelin että mikä yhtälössä mättää kunnes tajusin että mittasuhteet ovat hieman väärät. Ja Norm:in pienin koko on tuota Ikean lamppua vielä sentin vai kaksi pienempi halkaisijaltaan! Nyt siis hankinnassa Norm 69 koossa L, joka toivottavasti täydellinen pöytämme ylle :)

Ja jotta ei ihan kadotettaisi sitä punaista lankaa ja hukutettaisi aasilta siltaa niin valaisimilla jatketaan. Jotain blogia selaillessani (yllättäen..) päädyin selailemaan Clas Ohlsonin sivuja. En ollut kyseisessä kaupassa aiemmin käynyt koska sitä ei meidän asuinkaupungissamme ole. Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti kaupan valikoimasta ja erityisesti näistä: 


Juuri sellaisia ihanan yksinkertaisia ja hieman teollisuushenkisiä joista olen juuri nyt innostunut! Lampunjohtoja on erivärisiä ja noita itse lamppuja muutamalla erilaisella kuvioinnilla. Tuo kirkas ja sen kaveriksi raidallinen lamppu ovat eniten mieleeni. Ja joissain tiloissa kirkkaan voisi verhota tuollaisella ritilällä, joka tuo lisää rosoisuutta tyyliin. Ja hintakin oli todella alhainen, nimittäin johto kustantaa 7,50,- ja lamput edullisimmillaan 5,99,-. Arvokkain osa on tuo ritilä ja senkin hinta on vain 14,99,-.

Kävinkin ensimmäistä kertaani viime viikolla Clas Ohlsonilla näitä jo hieman kurkkimassa, mutta vielä en niitä napannut mukaani sillä niille ei ole vielä paikkaa. Mutta ehkä sellainen vielä ilmestyy tässä pesänrakennuspuuhien lomassa. Kenties eteisessä olisi paikka näille?

Onko siellä näihin lamppuihin ihastuneita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti