torstai 14. helmikuuta 2013

Mihin aika viilettää!?

Huhhuh, tammikuun alussa olen viimeksi päivittänyt blogiani! Mihin ihmeeseen sen jälkeinen aika on oikein mennyt. Ensi viikolla tulee kuluneeksi vuosi siitä kun tämän pienimuotoisen blogini perustin ja vauhdikkaan alun jälkeen postaustahti on ollut laskusuhdanteessa. Olen melko usein nykyään ilman pöytäkonetta eli pelkän iPadin varassa. Sen kanssa esimerkiksi kuvien muokkaaminen on mahdotonta, joten myös postaaminen on melko mahdotonta sillä en halua täyttää tätä pelkillä lainakuvilla. Myös aikatauluni ovat vieneet aikaa tältä harrastukselta. Enpä olisi ennen tämän perustamista uskonut kuinka paljon aikaa yhden postauksen aikaansaaminen oikein vie. Kuvien napsiminen, niiden muokkaaminen ja tekstin kirjoittaminen vievät helposti parikin tuntia. Viime keväällä työpäiväni alkoivat kymmenen tai yhdentoista aikaan jolloin sain aamuisin nauttia aamuteeni naputellen tekstejä. Nykyisin aloitan työt yhdeksältä ja jos haluaisin ehtiä kirjoittelemaan tänne niin kellon pitäisi laulaa tii-ti-tyy:tä jo varmaankin kuuden aikaan - ei käy nou sanon minä. 

Ehkä pitäisi alkaa raivaamaan aikaa illoista tälle mahtavalle hömpälle sillä kaipaan sitä. Kuka nainen ei rakastaisi kauneuteen ja tulevan kauden trendeihin tutustumista. Kokeilin kuun alussa muun muassa kultahippuja sisältävää kasvojen kuorintaa, aika luksusta arkeen vai mitä ;) Nyt pohdin kevään takkivalikoimaa ja vertailen nettikauppojen tarjontaa boyfriend-farkuista. Olisivatko ne todella tämän böönän juttu? Synttäritkin lähestyy ja nahkabyysat polttelevat kaapissa.. Ai niin ja olen ostanut jo ensimmäiset kevätkengät! Niin paljon olisi kerrottavaa, näytettävää ja jaettavaa. 


Ehkä otan itseäni nyt vuosipäivän kunniaksi niskasta kiinni. Koitan postata ajatuksiani tänne viikoittain mikäli vain saan olla koneen ääressä tarpeen tullen. Uusi kamerakin on vielä esittelemättä ja sen aikaansaannokset jääneet hieman vähäisiksi (tosin valonpuutteen vuoksi koko kuvaaminen on ollut aika vähäistä). Nyt uusi vaihde siis postaamiseen jotta saan taas esille ajatuksiani siinä muodossa jossa olen pitkään haaveillutkin. Kun pitkäaikaisen suunnittelun jälkeen blogini perustin niin aion myös sen mukana tarjota sitä mitä suunnittelinkin - inspiraatiota ja ihania asioita arkeen! 

Näihin ajatuksiin ja suunnitelmiin. Ihanaa ystävänpäivää ihan jokaiselle <3 Pian palaillaan!

kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti