sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tyyliä Uuteen Vuoteen

Hieman viime minuutilla tulee intoilua Uuden Vuoden pukeutumisesta mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 

Uusi vuosi on se juhla jolloin vaatetus saa rakentua ajatuksella "Bold and Beautiful" eli silloin saa kimaltaa kilpaa rakettien kanssa ja ilotella kuin pirskahteleva shampanja. Vaatteissa saa olla juuri sitä kimallusta jota koko vuoden olet kaivannut yllesi mutta tietysti tyylillä. Ja näillä periaatteilla rakensinkin pari asua vuoden viimeisen päivän juhlistamiseksi. 

Ensimmäinen asu rakentui nahkahousujen ympärille, jotka ovat ihania! Niiden ympärille voi koota asun kuin asun ja nyt yhdistin niihin rohkeasti kultaa, paljetteja ja koristeelliset korkokengät. Ihan joka juhliin en tälläisessä asussa lähtisi mutta shampanja-humuun ja rakettien loisteeseen tämä on loistava.

New Years eve

Toinen asu on selkeästi hillitympi vaikka sekin saattaa joidenkin makuun olla kovin korea ja rohkea. Itse en kovinkaan paljon suosi mekkoja talviaikana mutta koska useiden mielestä se on ainoa oikea valinta juhla-asuksi niin halusin senkin tuoda esille. Ja aika paljon illan aikana ollaan kuitenkin sisällä niin miksei sitten pienessä mekossakin ;) Yksinkertaiseen mekkoon toin pientä lisää statement-kaulakorulla ja se oikeastaan riittääkin. 
sparkle

Toki asut ovat enemmän niiden mieleen jotka viettävät uuden vuoden tapasten ja kuohujuoman parissa, takan ja seurapelien sijaan. Mutta jokainen makunsa mukaan. Itselleni kelpaa kumpikin vaihtoehto ja pukeutuminen tietysti sen mukaan. 

Miellyttääkö asut ja missä ihmiset viettävät vuodenvaihteensa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti